۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
03:26
کد خبر : 9699073
۱۲:۵۸

۱۴۰۴/۰۴/۲۸
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین؛

تنها راه عزت ملت، تبعیت از ولایت و ادامه راه شهداست

تنها راه رسیدن ملت ایران به عزت و سعادتمندی در دنیا و آخرت، اتحاد و وحدت یکدیگر، تبعیت از ولایت‌فقیه، ادامه دادن راه شهدا و مقاومت در مقابل دشمنان است.

 

قزوین_به گزارش بسیج، آیت‌الله حسین مظفری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین در برنامه حسینیه هل‌أتی «سفینه‌النجاة» که در گلزار مطهر شهدای قزوین برگزار شد، گفت: شرط رسیدن انسان به سعادتمندی، تلاش و کوشش همراه با رعایت تقوا، اخلاص و توسل به اهل‌بیت(ع) است.

 

وی افزود: شهدای هوا فضا که امروز الگو و اسوه زندگی همه انسان‌ها هستند شبانه‌روز تلاش کردند و به خودشان تنبلی، سستی و کوتاهی راه ندادند تا بتوانند به هدف مقدسی که در پیش داشتند، دست یابند.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین ادامه داد: شهدا با ساخت موشک‌هایی مانند فتاح و خیبر، اقتدار و عزت کشور را بیش از گذشته دوچندان کردند، لذا امروز همه مردم ایران مدیون رشادت‌ها و ایثارگری‌های آنها هستند.

تنها راه عزت ملت، تبعیت از ولایت و ادامه راه شهداست

مظفری خاطرنشان کرد: شهدا خداترس بودند و از گناه دوری می‌کردند، البته معصوم نبودند اما تلاش کردند با اخلاص، توسل به اهل‌بیت(ع) و رعایت تقوا و اخلاص به خداوند نزدیک‌ شوند و زندگی‌شان در دنیا و آخرت برکت پیدا کند.

 

این مسوول افزود: اهل جامعه‌ای که مسیر نورانی شهدا را طی کند، درهای برکت از آسمان و زمین برای آنها باز می‌شود لذا اگر امروز ایران در اوج اقتدار است به برکت حرکت ملت در این مسیر است.

 

وی با بیان اینکه شهدا پیشتاز حرکت به سمت خداوند بودند و ملت ایران پشت سر آنها حرکت کردند، ادامه داد: اگر ملت با اقتدار و صلابت بیشتری در این مسیر حرکت کنند بیشتر شاهد برکات الهی خواهند بود.

 

آیت‌اله مظفری گفت: تنها راه رسیدن ملت ایران به عزت و سعادتمندی در دنیا و آخرت، اتحاد و وحدت یکدیگر، تبعیت از ولایت‌فقیه، ادامه دادن راه شهدا و مقاومت در مقابل دشمنان است، لذا باید به سرعت این راه را ادامه دهند تا به مقصد الهی برسند.

 

در ادامه این مراسم، برنامه‌های متنوع فرهنگی برگزار شد و مدعوین نیز ضمن عزاداری برای امام حسین(ع) و یاران باوفایش، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

 

گفتنی است برنامه یاد شده، با حضور سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، جلال تقی‌زاده مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین، مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قزوین، اکرم نجفی مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین، حجت‌الاسلام یوسف پورآرین مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین، حجت‌الاسلام غلامحسین شهسواری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و مردم شهیدپرور به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران برگزار شد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید