۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
05:47
کد خبر : 9700731
۱۴:۰۵

۱۴۰۴/۰۵/۰۷
راوی دفاع مقدس:

مقاومت، تنها راه حفظ اسلام و تمدن اسلامی است

راوی دفاع مقدس گفت: امروز دشمنان با تمام قوا درصدد جلوگیری از ظهور منجی عالم بشریت هستند، اما ملت ایران با الهام از مکتب عاشورا و رهبری حکیمانه، همه توطئه‌ها را خنثی کرده‌اند. 

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از تربت‌حیدریه؛ محمود اشراف‌زاده در آئین اربعین شهدای اقتدار، چهار واقعه سرنوشت‌ساز در تاریخ اسلام را برشمرد و اظهارکرد: امروز استکبار جهانی با تمام توان در حال جنگ با ایران اسلامی است.  

وی با اشاره به اهمیت بعثت پیامبر اکرم (صلی‌الله) افزود: اولین اقدام بزرگ در دین مبین اسلام، بعثت پیامبر خاتم است؛ هدایت مردم از ظلمت به نور، از جاهلیت به اسلام. این الگویی برای تمام بشریت بود.

اشرف‌زاده دومین رویداد مهم را غدیر دانست و افزود: غدیر ادامه‌دهنده راه نبوت بود؛ جایی که پیامبر (صلی‌الله) فرمود: هرکس من مولای اویم، علی مولای اوست. این، سنگ بنای امامت و ولایت شد.

این فعال فرهنگی سومین حادثه بزرگ را عاشورا عنوان کرد و گفت: سال ۶۰ هجری، واقعه عاشورا رخ داد؛ مکتب کربلا، مکتب مقاومت و نترسیدن از دشمن. این واقعه، جاودانگی مسلمانان و آزادگی را تضمین کرد.

وی با اشاره به چهارمین واقعه، یعنی ظهور امام زمان (عجل‌الله) از مردم خواست دعا کنند تا این اتفاق به دست آن‌ها رقم بخورد و اعلام کرد: تمام استکبار جهانی، از آمریکا و رژیم صهیونیستی تا کشورهای مرتجع عربی و اروپایی، دست به دست هم داده‌اند تا مانع ظهور شوند، چرا که ما به دنبال حاکمیت اسلام ناب هستیم و آن‌ها به دنبال سلطه صهیونیسم هستند.  

دشمنان و نقشه‌های شوم علیه ایران  

راوی دفاع مقدس با اشاره به توطئه‌های دشمنان گفت: آن‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند تا از نیل تا فرات را تحت سلطه خود بگیرند، اما جمهوری اسلامی ایران ۴۶ سال است که در مقابل آن‌ها ایستاده و نقشه‌هایشان را یکی پس از دیگری نقش بر آب کرده است.  

وی به فرمایش امام خمینی (ره) اشاره کرد که تا زمانی شرک و کفر وجود دارد، مبارزه هم هست و عنوان کرد: قرآن می‌فرماید: یهود و نصاری دست از سر تو برنمی‌دارند، مگر آنکه تو از دین خودت دست بکشی، امروز استکبار با تحریم، جنگ سخت، جنگ نرم و فشار اقتصادی می‌خواهد ملت ایران را تسلیم کند.  

اشرف‌زاده با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: دشمن فکر می‌کرد با ترور فرماندهان نظامی و حمله به سامانه‌های دفاعی، ایران را فلج می‌کند، اما غافل از اینکه ملت و نیروهای مسلح ما آماده بودند.

وی به اقدامات سریع ایران پس از حمله اشاره کرد و گفت: ظرف چند ساعت، فرماندهان جدید انتخاب شدند، اتاق جنگ تشکیل شد و رهبر معظم انقلاب فرماندهی را بر عهده گرفتند و پهپادها و موشک‌های ما معادلات دشمن را به هم ریخت.  

این فعال فرهنگی به سه دستاورد بزرگ این جنگ اشاره کرد و افزود:  ما مراکز تحقیقاتی پیشرفته، پایگاه‌های نظامی و مرکز جاسوسی ۸۲۰۰ را مورد هدف قرار دادیم و از طرفی با سیلی محکم به آمریکا که با پنج لایه دفاعی پیشرفته فکر می‌کرد سرزمین‌های اشغالی امن است، اما موشک‌های ما همه را درنوردید. 

اشرف‌زاده از انسجام ملی به‌عنوان دیگر دستاورد این جنگ ۱۲ روزه یاد کرد و افزود: دشمن تصور می‌کرد با اغتشاشات، مردم را از نظام جدا کرده، اما برعکس، اتحاد مردم بیشتر شد.  

وی با تأکید بر ادامه راه شهدا گفت: ما با اقتدار و تدبیر رهبری و حمایت مردم، این پرچم را به دست منجی عالم بشریت خواهیم سپرد و تمدن اسلامی را محقق خواهیم کرد؛ همان آرزویی که ۱۲۴ هزار پیامبر و امامان معصوم در پی آن بودند.  

 

حمید حلاج
خبرنگار: حمید حلاج

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید