
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از گناباد، خطیب نماز جمعه گناباد اهلبیت (ع) را نمونهای از ایمان، تقوا، عدالت، مبارزه با ظلم و خدمت به مردم دانست و افزود: دوستی و پیروی از این خاندان، نقش سازندهای در رسیدن به کمال دارد.
حجتالاسلام صادقی با تسلیت مجدد ایام اربعین حسینی، از حضور پرشور حدود ۲۰ هزار نفر از مردم گناباد در مراسم پیادهروی جاماندگان اربعین تقدیر کرد و گفت: ۷۰ درصد شرکتکنندگان را بانوان و جوانان تشکیل میدادند و ۵۰ موکب خدمات فرهنگی، امنیتی، بهداشتی و پذیرایی بر عهده داشتند.
وی این رویداد را یکی از بزرگترین همایشهای مذهبی خراسان رضوی خواند و از بسیج، سپاه، هیئتهای مذهبی، نیروی انتظامی، ارتش و خیرین قدردانی کرد.
وی مساجد را پایگاه وحدت، آگاهیبخشی و مقاومت دانست و بر تقویت آنها تأکید کرد.
حجتالاسلام صادقی توطئه جدید آمریکا برای خلع سلاح حزبالله لبنان را محکوم کرد و گفت: هدف شیطان بزرگ، باز کردن دست رژیم صهیونیستی برای تجاوز به کشورهای اسلامی است، ادعای آمریکا مبنی بر جلوگیری از تجاوز اسرائیل در صورت خلع سلاح حزبالله، دروغی آشکار است، مردم لبنان با فرهنگ مقاومت، اجازه چنین خیانتهایی را نخواهند داد.
وی در مورد تحولات قفقاز نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی از برقراری صلح بین ارمنستان و آذربایجان استقبال میکند، گسترش روابط با همسایگان و مخالفت با دخالتهای آمریکا و صهیونیستها در منطقه از سیاستهای اصلی ایران است.
در پایان، خطیب نماز جمعه گناباد با تشکر از پیگیریهای نماینده مجلس، فرماندار و مدیرکل راه و شهرسازی، خواستار تسریع در تکمیل ۵ کیلومتر باقیمانده از جاده گناباد به خضری شد و تأکید کرد: به دلیل حادثهخیز بودن این مسیر، اقدامات لازم باید هرچه زودتر انجام شود.