۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:04
کد خبر : 9706668
۲۲:۳۲

۱۴۰۴/۰۶/۰۹

۸۰ درصد پرونده‌های سایبری ایلام مربوط به کلاهبرداری اینترنتی است

جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: ۸۰ درصد پرونده‌های سایبری ایلام مربوط به کلاهبرداری اینترنتی و برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی در پنج ماه نخست امسال بوده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،سرهنگ روح‌الله گراوندی جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: در پنج ماهه اول سال جاری، ۸۰ درصد پرونده‌های قضائی استان مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی و کلاهبرداری اینترنتی بوده است.

وی با اشاره به شیوه‌های مورد استفاده مجرمان سایبری افزود: «اولین ترفند کلاهبرداران، دریافت بیعانه در خریدهای اینترنتی است؛ به‌گونه‌ای که برخی شهروندان قبل از دریافت کالا یا اطمینان از صحت معامله، اقدام به واریز وجه می‌کنند و در نهایت متضرر می‌شوند.»

جانشین فرمانده انتظامی استان ادامه داد: «روش دوم نیز ارسال پیامک‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده است که متأسفانه برخی شهروندان بدون بررسی، روی این لینک‌ها کلیک کرده و زمینه برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌شان فراهم می‌شود.»

جانشین فرمانده انتظامی استان با تأکید بر ضرورت هوشیاری شهروندان تصریح کرد: «از شهروندان انتظار داریم در خریدهای اینترنتی، پیش از دریافت کالا و حصول اطمینان از صحت معامله از پرداخت وجه خودداری کنند.»

وی توصیه کرد: «هنگام دریافت پیامک‌های مشکوک از شماره‌های شخصی، از کلیک بر روی لینک‌ها اجتناب کرده و پیامک را بلافاصله حذف کنند.»

سرهنگ گراوندی در پایان خاطرنشان کرد: «شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک در فضای مجازی می‌توانند به‌صورت شبانه‌روزی از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ فوریت‌های سایبری، مشاوره و راهنمایی‌های لازم را از کارشناسان پلیس فتا دریافت کنند.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید