۱۲ / خرداد / ۱۴۰۵ - 02 June 2026
18:13
کد خبر : 9710766
۱۹:۴۳

۱۴۰۴/۰۶/۳۰
برای فرمانده سپاه استان قزوین که احیاگر فرهنگ شهداست؛

سردارِ جهاد تبیین و نقدهای سازنده، از روزهای انقلاب تا عرصه‌های سازندگی

وقتی در مسیر اعتلای نام شهدا گام‌ها برداشته شود خدای متعال پنجره‌ای از نور به روی انسان باز می‌کند که قلب و دلها را نسبت به انسان دگرگون می کند. سردار ما یادآور همان روزهای نورانی و قلب‌های پرفروغ انسان‌هایی است که برای اعتلای وطن جان دادند.

 

قزوین_بسیج، قزوین شهر مینودری با عناوین مختلف که هیچ گاه دستاوردی برای مردمش نداشته است از زوایای مختلف می توان به آن نگریست اگر پایتخت خوشنویسی ایران است و مهد زیبا نویسی فارسی است چقدر در معرفی ستارگان و نخبگان این دیار موفق عمل کردیم؟! این موضوع جای تحلیل و نقد کار شناسانه دارد.

 

قزوین از نظر فرهنگی و تاریخی زمانی پایتخت تشیع بوده است  با دارا بودن بیش از ۱۱۰۰ آثار باستانی و تاریخی یکی از غنی ترین کهن شهرهای ایران اسلامی را رقم زده است اما نه از نعمت اقتصاد گردشگری در اندازه خود متنعم شده است نه از نظر معرفی بزرگان و بهره مندی فرهنگی توانسته در داخل و خارج رشد قابل ملاحظه و دفاعی داشته باشد.

 

 به جرات می توان گفت؛ سردار آتانی در چند حوزه توانسته استان قزوین را در صدر اخبار و توجه کشور قرار دهد از برگزاری کنگره‌های متعدد و میزبانی مسابقات قرآنی تا خدمت رسانی بسیج سازندگی تا دورترین نقاط محروم استان قزوین، ذکر شهدای بلند مرتبه قزوین و توجه به شخصیت‌های استانی علاقه فراوان به جهاد تبیین و رسانه وی را از معدود شخصیت های قرار داده است که بیشتر از هر کسی دغدغه پیشرفت و سربلندی قزوین را دارد.

 

در هیچ دوره‌ای به یاد نداریم که سپاه استان و بنیاد شهید و امور ایثارگران و نهادهای مسئول به همه خانواده های شهدا سرکشی کنند اما سردار رستمعلی آتانی فرمانده سپاه استان قزوین با نگاه فرهنگی و ترویج فرهنگ شهدا به وصیت امام مستضعفان  خانواده شهدای استان قزوین را فراموش نکردند و با تشکیل ۲۰۰ تیم به خانواده ۱۷۰۰ شهید بسیج و سپاه در استان قزوین سرکشی کردند.

 

بزرگداشت فرزندان و سرداران قزوین را زمانی اجرا کرد که در قید حیات هستند با تقدیر از بزرگان و سرداران این دیار شکر نعمت را به جا آورد و با تجلیل از سردار عبدالله عراقی زیباترین صحنه قدردانی از فرزندان مینودری را رقم زد. مادران و همسران شهدا و جانبازان و آزادگان همواره مظلوم بودند و هیچگاه در این همایش ها دیده نمی شدند جز اینکه به عنوان یک تشریفات حاضر شوند اما فرمانده سپاه استان قزوین با همایش مادران قهرمان پرور بر دستان و چادرهای زهرایی(س) آنها بوسه زد و بارها در مراسم های مختلف در جلوی دیدگان عموم پای پدران و مادران شهید را بوسیده است.

 

با پیگیری‌های جدی نام شهید محمدجواد تندگویان وزیر نفت مظلوم ایران اسلامی را به عنوان فرزند قزوین زنده کرد و شهدا را در کار خویش تسریع داد اما قزوین را پایتخت آزادگان ایران اسلامی قرارداد شاید بسیاری از کارها را  منتقدان ریا و جناحی قلمداد کنند اما انسان در پیدا و پنهان در محضر خداست لذا در محضر خدا معصیت نکنیم.

 

در اغلب سخنرانی‌های ایشان ابتدا از شهدا و سه هزار شهید لاله گون قزوین یاد می کند هر طرح و برنامه ای را در سپاه و بسیج سازندگی مزین بنام شهدا می کند، هم پای مدافعان حرم و رزمندگان دفاع مقدس است اما در زمینه رسانه و فرهنگ بسیار قدرتمند و هوشمندانه عمل می کند از دیگر اقدامات ایشان می تواند سفرهای زیارتی برای رسانه ها یاد کرد، در بحث مستضعفان از واژه ولی نعمتان استفاده کرد و این واژه را توانست در بین نیروها جا بیندازد.

 

 در همه نوشته هایش خود را« برادر کوچک شما رستمعلی آتانی» معرفی کرد، در ایام اغتشاشات وقتی عده ای به دنبال شکاف بین مردم و نیروهای مسلح بودند یا به نیروی انتظامی می تاختند بوسه سردار آتانی بر دستان سردار ابراهیمی فرمانده انتظامی استان قزوین در میدان آزادی قزوین، صحنه زیبایی از سرباز ولایت را رقم زد و صدها پروژه عمرانی که با نام شهدا به بهره برداری رسید که جای ذکر آن نیست، سردار آتانی می داند جز معصوم کسی مبرا از خطا و اشتباه نیست اما مقصد و مسیر درست است چون ابتدا و انتهای راه با چراغ شهدا رقم می خورد.

 

 

انتهای پیام/۱۰۰۲/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید