
حجت الاسلام سید محمد رضا قاسمیان در گفتگوی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ششتمد، سیزدهم آبان را روز ملی مبارزه با استکبارستیزی عنوان کرد و افزود: امروز رهبر عظیمالشأن جهان اسلام نیز همگام با دانشآموزان شهید همواره در مقابله با استکبار جهانی پایبند هستند.
وی حرکت در راه خدا و مبارزه با استکبار جهانی را مهمترین پیام ۱۳ آبان برشمرد و در عین حال تصریح کرد: در چهل و هفت سال اخیر تلاشهایی از سوی استکبار جهانی صورت گرفته تا جلوی ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار را بگیرند که این خود واقعیتی مذبوحانه از سوی دشمن قسم خورده ایران اسلامی می باشد.
این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه روز سیزده آبان در واقع به این معنا است که مبارزه با ظلم، ستم، ظالم و قلدر در این روز بین مردم ایران متجلی شده است، یادآور شد : استکبارستیزی در واقع ستیز با ظالم، ستمگر و قلدر بوده و بین آحاد جامعه این تفکر جا افتاده است.
وی همچنین حرکت در راه خدا، ایستادگی در برابر استکبار جهانی را بخشی دیگر از خصوصیات سیزده آبان عنوان کرد و افزود: امروز یک یوم الله است که با حرکت شجاعانه دانشجویان و هدایتهای امام راحل، به قلب استکبار هجوم آورده شد و آخرین بنای سیاست استعماری آمریکا در ایران برچیده شد.
خبر/ سید محسن جعفری