۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:55
کد خبر : 9722344
۰۶:۵۲

۱۴۰۴/۰۸/۱۴
همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

اجتماع پرشور دانش‌آموزان مشهدی در میدان شهدا

صبح امروز، همزمان با یوم‌الله ۱۳ آبان میدان شهدای مشهد میزبان اجتماع باشکوه دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم بود

اجتماع پرشور دانش‌آموزان مشهدی در میدان شهدا

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و آغاز دهه فاطمیه، صبح امروز با حضور گسترده دانش‌آموزان، دانشجویان، فرهنگیان و خانواده‌های مشهدی در میدان شهدا برگزار شد.

شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و پلاکاردهای حاوی شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، خشم و انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی ابراز کردند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این مراسم ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، با اشاره به اهمیت روز ۱۳ آبان گفت: این جمع انقلابی و جوان، پیام‌های روشنی دارد؛ جوانان و نوجوانان ما هر سال این روز را گرامی می‌دارند، چرا که یادآور صحنه‌هایی از جنایات آمریکایی‌ها علیه ملت ایران است 

وی با اشاره به آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه غزه افزود:ملت ایران با رهبری آگاه و فقیه خود دست بیعت داده و ایستادگی کرده است. موفقیت‌های امنیتی و سیاسی کشور، نتیجه همراهی ملت با امام و رهبرشان است.

رستمی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن تصریح کرد: امروز، دشمن در میدان روایت به دنبال تضعیف باور و روحیه ملت ایران است و وظیفه جوانان و دانش‌آموزان ایستادگی آگاهانه در این جنگ روایت است.

برنامه‌های فرهنگی و نمادین 

در حاشیه مراسم، غرفه‌های فرهنگی و هنری با محوریت غزه و جنایات آمریکا بر پا شد که مورد استقبال مردم قرار گرفت.

اجرای سرودهای حماسی، برپایی چایخانه حضرت قاسم بن‌الحسن(ع) توسط نوجوانان، آتش‌زدن نمادین پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی و نمایش تصاویر شهدای نوجوان به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه از بخش‌های شاخص این اجتماع بود.

قرائت قطعنامه پایانی یوم‌الله ۱۳ آبان 

در پایان مراسم، قطعنامه سراسری اجتماع قرائت شد که در آن، شرکت‌کنندگان بر اصول مقاومت در برابر نظام سلطه، حمایت از ملت فلسطین، حفظ انسجام ملی، تبعیت از ولایت فقیه، تقویت اقتصاد داخلی و مقابله با جنگ فرهنگی دشمن تأکید کردند.

این مراسم در حالی به پایان رسید که حاضران با سر دادن شعار الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید