۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
23:42
کد خبر : 9722642
۱۸:۰۹

۱۴۰۴/۰۸/۱۷
در راستای محرومیت زدایی انجام شد:

بسیج سازندگی بجستان ناجی ۱۵۰ خانواده روستایی از بی آبی شد

مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج بجستان خبرداد: به همت بسیج سازندگی بجستان با اجرای ۲۵۰ عملیات آبرسانی به ارزش ۳ میلیارد ریال، ۱۵۰ خانواده روستایی در شهرستان بجستان از مشکل بی آبی نجات یافتند.

بسیج سازندگی بجستان ناجی ۱۵۰ خانواده روستایی از بی آبی شد

 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از بجستان،  سرگرد پاسدار میثم دلیری، در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به فعالیت های بسیج سازندگی در رفع محرومیت زدایی در سطح شهرستان، اظهار کرد: به همت بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج بجستان بیش از  ۲۵۰ عملیات آبرسانی برای ۱۵۰ خانواده روستایی در این  شهرستان اجرا شده است.
وی تصریح کرد: این اقدام در راستای کمک به مردم و رفع بخشی از مشکلات کم‌آبی روستاها انجام شده است.
 دلیری، ارزش خدمات ارائه‌شده در این طرح را بیش از ۳ میلیارد ریال برآورد و تأکید کرد: با توجه به تداوم خشکسالی در منطقه، هدف از اجرای این طرح، تأمین آب مورد نیاز خانواده‌های روستایی و کاهش آثار خشکسالی بوده است.
وی در ادامه افزود: عملیات آبرسانی با همکاری تانکرهای سپاه و گروه‌های جهادی انجام شده است، همچنین، برای تأمین آب پایدار، قراردادی با یکی از شرکت‌های محلی در روستای «انارستانک» منعقد شده است.
مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجستان ضمن قدردانی از رانندگان، نیروهای جهادی، مجموعه جهاد کشاورزی و فرمانده سپاه شهرستان، خاطرنشان کرد: ادامه همکاری‌ها برای رفع مشکلات آبی روستاها ضروری است، بسیج سازندگی با تمام توان در کنار مردم بوده و تلاش می‌کند تا با اجرای طرح‌های مختلف، بخشی از مشکلات آنها را مرتفع سازد.
گفتنی است؛ این اقدام ارزشمند در چارچوب فعالیت‌های بسیج سازندگی برای کمک به مناطق محروم و روستایی انجام شده و نشان‌دهنده تعهد این نهاد به بهبود شرایط زندگی مردم در مناطق مختلف کشور است.
گزارشگر:زهره کیفی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید