
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، محسن کلاری مدیر کل آموزش و پرورش فارس در جمع دانش آموزان دختر استان فارسی شرکت کننده در اردوی راهیان نور درشلمچه تاکید گفت: دانش آموزان مومن و انقلابی استان فارسی به تاسی از ۳ هزار و ۷۱۶ شهید دانش آموز استان فارس، با ایمان و باور قوی، پرچم انقلاب اسلامی را با همان صلابت دوران دفاع مقدس، به دوش گرفته و به پیش میروند.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس افزود: حضور دانش آموزان در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و زیارت شهدا، خصوصا دریادمانهای هویزه، شلمچه، علقمه و معراج شهدا، صحنههایی احساسی و مملو از شور و شعور را خلق کرد.
کلاری ادامه داد: اردوهای راهیان نور دانش آموزی یک نوع بیمه فرهنگی است که دانش آموزان را در بمباران تبلیغی دشمن حفظ میکند.
به گزارش بسیج، در این مراسم که یک هزار دانش اموز دختر استان فارسی حضور داشتند سردار جمالی؛ جانشین فرماندهی سپاه فجر و کاظم اسماعیلی شعار؛ مسئول سازمان بسیج دانش اموزی استان و سید خداکرم فلاحی؛ معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش استان فارس نیز حضور داشت.
انتهای پیام/
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان