۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۱:۵۷
کد خبر : 9726767
۰۹:۴۴

۱۴۰۴/۰۸/۳۰

بسیج میراث الهی امام و الگوی جهانی مقاومت است

بسیج میراث الهی امام و الگوی جهانی مقاومت است
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز در آیین گرامیداشت هفته بسیج گفت: خدا رحمت کند آن انسانی را که بداند از کجا آمده، اکنون کجاست و به کجا می‌رود؛ و بسیج دقیقاً همان چراغ راهی است که انسان را در این مسیر الهی هدایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سرهنگ احمدی جابری، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز با گرامیداشت آغاز این هفته و با استناد به فرمایشات امام علی(ع)، اظهار داشت: خدا رحمت کند آن انسانی را که بداند از کجا آمده، اکنون کجاست و به کجا می‌رود؛ و بسیج دقیقاً همان چراغ راهی است که انسان را در این مسیر الهی هدایت می‌کند.

 
وی با بیان اینکه ۴۶ سال پیش حضرت امام خمینی‌(ره) با بصیرتی الهی فرمان تأسیس بسیج را صادر کردند، افزود: امام، بسیج را تنها یک نهاد نظامی نمی‌دانست؛ بلکه افقی را نشانه گرفته بود که امروز در جهان اسلام به‌روشنی دیده می‌شود؛ افق تحقق حکومت جهانی حضرت ولی‌عصر(عج).
 
سرهنگ احمدی جابری با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه "بسیجیان باید به فکر تشکیل حکومت جهانی حضرت ولی‌عصر باشند" تأکید کرد: این سخن، نقشه راهی است که رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر آن تصریح کرده‌اند.
 
وی به جملات کلیدی رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند بسیج کلید طلایی حل مشکلات کشور است؛ و در سند ابلاغی بسیج نیز نوشتند بسیج پاره تن مردم است و هرگز نباید از مصالح مردم غافل شود.
 
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز، شکل‌گیری هسته‌ها و گروه‌های مقاومت مردمی در جهان اسلام را برآمده از گفتمان امامین انقلاب دانست و اظهار داشت: از دهه ۷۰ و ۸۰، با فرماندهی شهید سلیمانی، این هسته‌ها یا تقویت شدند؛ مانند حزب‌الله؛ یا شکل گرفتند؛ مانند حشدالشعبی و انصارالله. امروز این منظومه مقاومت، مدل موفقی است که استکبار جهانی و صهیونیسم خبیث را درمانده کرده است.
 
سرهنگ احمدی جابری با تامید بر اینکه باید قدر خودمان را بدانیم، تصریح کرد: در ۴۷ سال گذشته، این بسیجیان بودند که در میدان‌های مختلف، از دفاع مقدس تا جنگ ۱۲ روزه اخیر، زیباترین صحنه‌های ایثار را خلق کردند و برای همیشه تاریخ ثبت نمودند.
 
 او با اشاره به تلاش دشمن برای نفوذ گفت: بیشترین ضربه‌ای که دشمن خورده از بسیج و سپاه بوده، زیرا این دو نهاد، ستون صیانت از انقلاب اسلامی‌اند.
 
 فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز با یادآوری نقش شهید طهرانی‌مقدم در بنیان‌گذاری حوزه موشکی کشور، افزود: اگر اندیشه الهی و بسیجی شهید طهرانی‌مقدم و تداوم آن در مکتب شهید حاجی‌زاده نبود، امروز وجب به وجب کشور زیر ضربات صهیونیسم خبیث بود. دنیا دنیای جنایت است؛ اما ایران با تدابیر امام و رهبری، قدرتمند و سربلند ایستاده است.
 
سرهنگ احمدی جابری با اشاره به جریان‌های تجدیدنظرطلب و تفکرات "اسلام منهای مقاومت" تصریح کرد: چگونه می‌توان با قاتلان اهل‌بیت(ع)، با ابزاری‌های امروز یزید و ابن‌زیاد یعنی صهیونیست‌ها و جنایتکاران غربی، پشت میز مذاکره نشست؟ مذاکره با قاتلین مردم، با قاتلین دانشمندان و فرماندهان شهید معنا ندارد.
 
وی با اشاره به اینکه مجاهدت‌های بسیج در جنگ اخیر بیش از دو ماه به‌طول انجامید، گفت: در نگهبانی‌ها، گشت‌ها، تورهای ایست‌وبازرسی، اشراف اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی، بسیج نقشی بی‌بدیل داشت؛ تا جایی که فرمانده کل سپاه، سردار پاکپور، از این نقش به‌عنوان نقشی برجسته و مشهود یاد کردند.
 
 فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) شیراز در ادامه با نقل پیام تاریخی امام در آخرین هفته بسیج عمر مبارکشان گفت: امام فرمود: من دست و بازوی شما بسیجیان را می‌بوسم و به این بوسه افتخار می‌کنم، و افتخارم این است که بسیجی‌ام.
 
سرهنگ احمدی جابری تأکید کرد: این نهضت ادامه دارد؛ ما منتظر روزی هستیم که ندای «اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ بَقیَّةَ الله قَد ظَهَر» از کنار کعبه طنین‌انداز شود و بتوانیم پرچم این انقلاب را به صاحب‌الزمان(عج) تقدیم کنیم.
 
وی با ذکر یاد و نام فرمانده شهید، سرلشکر حاج حسین سلامی، گفت: این سازمان رزم مبارک، امروز در دست ماست و باید از آن صیانت کنیم. روح شهید سلامی شاد؛ بسیج امروز آماده‌تر از همیشه در مسیر ولایت ایستاده است. 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید