۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:21
کد خبر : 9726774
۱۰:۰۸

۱۴۰۴/۰۸/۳۰

در مناطق مقدس عملیاتی جنوب، با وضو باشید، چراکه جای جای این مناطق شهید دادیم و مقدس است

فرمانده سپاه خنج گفت: به مناطق مقدس عملیاتی که رفتید حتما با وضو باشید، زیرا که جای جای این مناطق شهید دادیم و مقدس است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، مراسم بدرقه دانش آموزان به اردوی راهیان نور با حضور جمعی از مسولین شهرستانی در گلزار مطهر شهدای گمنام برگزار شد.

سرهنگ پاسدار غلامرضا بلاغی فرمانده سپاه خنج در این مراسم اظهار داشت: راهیان نور یک برنامه فرهنگی و معنوی است که هرساله برگزار می گردد که با معرفی پیشرفت های و دستاورد های انقلاب اسلامی زمینه های انگیزه آفرینی و امید بخشی در جوانان را تشکیل می دهد.

وی تصریح کرد: شما دانش آموزان در جایی قرار است قدم بگذارید که جای جای آن شهید دادیم و رزمندگان اسلام به مقابله با دشمن پرداختند و امنیت امروز مدیون جوانانی هستیم که به جبهه ها رفتند و شهید شدند؛ همان جوانانی که هم سن و سال شما عزیزان بودند و به فرمان امام خمینی (ره) لبیک گفتند، به صورت کاملا اختیاری و خودجوش رفتند و در راه وطن و اسلام شهید شدند.

فرمانده سپاه خنج افزود: شما دانش آموزان در این چهار روزه قرار است از مناطق عملیاتی جنوب کشور اعم از علقمه،عملیات کربلای ۴ ، هویزه ، شلمچه کربلایی ایران و... بازدید کنید.

وی به دانش آموزان توصیه کرد: هر کجای این مناطق مقدس رفتید حتما با وضو باشید، زیرا که جای جای این مناطق شهید دادیم و مقدس است.

به گزارش بسیج، جانشین فرمانده سپاه خنج به همراه معاون  آموزش و پرورش شهرستان خنج نیز در طول سفر مقدس حضور دارند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید