۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:30
کد خبر : 9729505
۱۰:۳۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

نام حضرت زهرا (س)، بیشترین فراوانی رمز عملیات در دفاع مقدس است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، گفت: بیشترین فراوانی رمز عملیات در جنگ به نام حضرت زهرا (س) و ذکر و نام حضرت زهرا رمز پیروزی رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سردار بیانی در یادواره 25 شهید ولایتمدار امامزاده علی ولی‌الله و روستای جوادیه از حوزه مقاومت بسیج ارسنجان ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج، با اشاره به حدیث قدسی «لولاک لما خلقت الافلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما" به بیان جایگاه، عظمت، فضائل و مناقب حضرت زهرا (س) پرداخت و اظهارداشت: در زمان جنگ تحمیلی، فراوانی رمز عملیات به نام حضرت زهرا (س) از همه بیشتر بود و ذکر و نام حضرت زهرا  رمز پیروزی رزمندگان در دوران دفاع مقدس و باز شدن بسیاری از گره‌های جنگ بود.

وی با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج تصریح کرد: 46 سال پیش زمانی که بنیانگذار جمهوری اسلامی احساس کردند این انقلاب توسط دشمنان داخلی و خارجی به خطر می افتد و تهدید می شود، دستور تشکیل بسیج را صادر کرده و فرمودند "کشوری که 20 میلیون جوان دارد باید 20 میلیون بسیجی و تفنگدار داشته باشد".

بیانی به اهمیت نقش بسیج در همه عرصه‌های خدمت‌رسانی اشاره کرد و گفت: بسیج نه تنها در دوران دفاع مقدس بلکه در عرصه های دیگر نیز همواره پیشتاز بوده است و در همه زمینه‌ها به پیشرفت کشور کمک کرده است.

مدیرکل بنیاد شهید فارس با اشاره به جنگ دوازده بیان کرد: در جنگ تحمیلی 12 روزه، دشمن با تمام قدرت های جهانی علیه ایران صف‌آرایی کرده بودند، اما ایران با اتکاء به خداوند و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری، توانست در برابر این تهدیدات ایستادگی کنندو در ادامه با شجاعت رزمندگان و اتحاد و انسجام ملت ایران دشمن شکست سختی را متحمل شد.

وی ادامه داد: روزی که اسرائیل این جنگ را آغاز کرد باور نداشت بعد از 12 روز ذلیلانه تقاضای آتش‌بس کند و به شکست خود اعتراف کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید