۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:19
کد خبر : 9731998
۱۹:۵۰

۱۴۰۴/۰۹/۰۸
سردار رسولی:

۹۰ پروژه آب‌رسانی در خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بردسکن گفت: با محوریت این شهرستان، ۹۰ پروژه آب‌رسانی در سطح روستاهای استان خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از بردسکن، سردار امین رسولی در مراسم اختتامیه از ۹۰ پروژه آبرسانی در روستاهای استان خراسان رضوی در بردسکن اظهار کرد: این پروژه‌ها با محوریت شهرستان بردسکن اجرا شده و پس از مراسم، پروژه مهم آبرسانی به روستای ظاهر آباد در این شهرستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

۲۳۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان رضوی اجرا شد

رسولی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: از سال گذشته تاکنون ۲۳۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در استان اجرا شده که ۹۰ مورد آن پروژه‌های آبرسانی بوده است.

وی با بیان اینکه به‌واسطه اهمیت پروژه‌ای که در روستای ظاهر آباد در بردسکن انجام شد، مراسم اختتامیه در شهرستان بردسکن برگزار و پس از آن شاهد رونمایی از این پروژه بزرگ به نمایندگی از دیگر پروژه‌ها در بردسکن خواهیم بود.

رسولی با اشاره به مأموریت‌های سپاه و بسیج در مناطق مختلف افزود: یکی از پیوست‌های مأموریت سپاه، محرومیت‌زدایی و به‌ویژه پروژه‌های آبرسانی است و در شرایطی که کمبود آب یکی از معضلات جدی کشور محسوب می‌شود و بسیاری از روستاها با این مشکل مواجه هستند، سپاه امام رضا (ع) با همراهی مردم و گروه‌های جهادی تلاش می‌کند تا این مشکل را برطرف کند.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) نقش گروه‌های جهادی را در اجرای این طرح‌ها برجسته دانست و گفت: این گروه‌ها بازوی اجرایی بسیج در پروژه‌های محرومیت‌زدایی هستند و با همراهی مردم توانسته‌اند اقدامات ارزشمندی در زمینه آبرسانی و رفع محرومیت انجام دهند.

سردار رسولی ضمن قدردانی از مردم شهرستان بردسکن خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم این نهضت آبرسانی، شاهد رفع محرومیت و توسعه زیرساخت‌های حیاتی در روستاهای استان باشیم.

وی افزود: سپاه امام رضا (ع) در کنار مردم و با کمک گروه‌های جهادی، این مسیر را ادامه خواهد داد و در حال حاضر طرح‌های زیادی توسط بسیج سازندگی در دست اجرا است .

خبر/ علی نوری


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید