۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۱:۵۷
کد خبر : 9736412
۱۰:۰۵

۱۴۰۴/۰۹/۲۹
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی:

خداآفرین پیشرو در نهضت مدرسه سازی

خداآفرین پیشرو در نهضت مدرسه سازی
تبریز- مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی از پیشرو بودن شهرستان خدا آفرین در نهضت مدرسه سازی خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، فرهاد فرهودی در گردهمایی مجامع خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی افزود: این شهرستان علیرغم کم برخوردار بودن رتبه یک مشارکت در این زمینه را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: پس از خداافرین، تبریز و آذرشهر به ترتیب در رتبه دوم و سوم و شهرستان های مرند و میانه در رتبه های بعدی قرار دارند.

 فرهودی مهم ترین ویژگی توسعه عدالت آموزشی را مشارکت مردم و کمک های خرد عنوان و اظهار کرد: در این خصوص سامانه ای برای مشارکت مردم و خیران طراحی شده و لینک آن در سایت جامعه خیرین مدرسه ساز قرار داده شده است و کلیپ آموزشی برای هر شهرستان تهیه شده است.

وی در خصوص جشنواره خیرین نیز گفت: در جشنواره گذشته یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان خیرین متعهد شدند. 

فرهودی همچنین به تحقق تعهد خیرین در جشنواره های گذشته اشاره و اظهار کرد: در بیست و پنجمین جشنواره تحقق ۲۷ درصدی، در بیست و ششمبن جشنواره تحقق ۳۲ درصدی داشتیم و از نظر تحقق برتر استانی بودیم و امید است در جشنواره بیست و هفتمین این تحقق به ۵۰ درصد برسد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید