۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۱:۱۳
کد خبر : 9742806
۰۸:۰۲

۱۴۰۴/۱۱/۱۱

سپاه پاسداران ستون امنیت و اقتدار ملی

سپاه پاسداران ستون امنیت و اقتدار ملی
امام جمعه خلیل‌آباد گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ستون اصلی کشور است و حمله به جایگاه سپاه بخشی از پروژه کلان دشمن برای تضعیف مقاومت، ایجاد تزلزل اجتماعی و خارج‌کردن جامعه از مدار ایستادگی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خلیل آباد؛ حجت‌الاسلام محمدعلی دستجردی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از پاک‌ترین، مردمی‌ترین و فداکارترین نیروهای نظامی در تاریخ معاصر است، اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی به‌دلیل ناتوانی در میدان عمل، به جنگ روانی و برچسب‌زنی علیه این نهاد مقدس روی آورده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه اقدام برخی کشورهای اروپایی در تروریستی خواندن سپاه پاسداران نشانه وابستگی، بی‌خردی و فقدان استقلال سیاسی آنان است، خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران نه‌تنها حافظ امنیت ملی ایران، بلکه تکیه‌گاه ملت‌های مظلوم و سد راه زیاده‌خواهی استکبار جهانی بوده است.

امام جمعه خلیل‌آباد با اشاره به اینکه سپاه در تمامی بزنگاه‌های حساس انقلاب اسلامی پیش‌قراول دفاع از ملت بوده است، تصریح کرد: در حوادثی همچون قائله کردستان، نیروهای سپاه برای حفظ جان مردم، از جان خود گذشتند و ایثارگری کردند.

وی با بیان اینکه دشمن از اقتدار میدانی و نفوذ معنوی سپاه پاسداران هراس دارد، اذعان کرد: همین ترس باعث شده است آمریکا و اروپا برای اثبات وفاداری خود به نظام سلطه، دست به اقدامات خصمانه و تبلیغاتی بزنند.

دستجردی با تأکید بر اینکه سپاه پاسداران سرباز امام زمان(عج) و حافظ ارزش‌های الهی انقلاب اسلامی است، عنوان کرد: در هیچ نقطه‌ای از جهان نمی‌توان نیرویی را یافت که با چنین سطحی از تعهد، ایثار، مردمی‌بودن و فداکاری عمل کند.

وی با اشاره به اینکه امنیت امروز کشور مرهون مجاهدت‌های آشکار و پنهان نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی است، تشریح کرد: بسیاری از این عزیزان بی‌نام و نشان، جان خود را فدای آرامش و آسایش مردم کرده‌اند و حتی شهادتشان برای جامعه آشکار نمی‌شود.

امام جمعه خلیل‌آباد با بیان اینکه جامعه اسلامی باید قدردان این مجاهدت‌ها باشد، تأکید کرد: تکریم سپاه پاسداران و سربازان گمنام امام زمان(عج)، تقویت جبهه مقاومت در داخل کشور است.

وی با تأکید بر اینکه دشمن در محاسبات خود به‌دنبال فرسایش روحیه جامعه است، بیان کرد: حمله به جایگاه سپاه بخشی از پروژه کلان دشمن برای تضعیف مقاومت، ایجاد تزلزل اجتماعی و خارج‌کردن جامعه از مدار ایستادگی است.

دستجردی با اشاره به اینکه نزاع میان جبهه حق و باطل همیشگی است و هیچ‌گاه میان نور و ظلمت آشتی برقرار نمی‌شود، اظهار کرد: دشمن برای هر اقدام خود، محاسبات دقیق و چندلایه انجام می‌دهد و این محاسبات بر اساس گفتمان عمومی و رفتار اجتماعی شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه گفتار، رفتار و واکنش‌های اجتماعی مردم خوراک تحلیلی دشمن است، تصریح کرد: دشمن از طریق عناصر نفوذی، فضای جامعه را رصد می‌کند و بر اساس آن تصمیم به فشار، اغتشاش یا جنگ روانی می‌گیرد.

امام جمعه خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه هدف اصلی دشمن الزاماً آغاز جنگ نظامی نیست، خاطرنشان کرد: فرسوده‌سازی جامعه، ایجاد التهاب روانی و تضعیف روحیه مقاومت، محور اصلی جنگ امروز است.

وی با اشاره به اینکه نیروهای نظامی و امنیتی کشور وظیفه خود را به‌درستی انجام می‌دهند، بیان کرد: مردم باید مراقب باشند با رفتارهای احساسی یا سخنان نسنجیده، دشمن را در محاسباتش یاری نکنند.

دستجردی با اشاره به تحولات منطقه‌ای، اظهار کرد: پیروزی جریان مقاومت در عراق و ناتوانی آمریکا در مهار آن، نشانه تضعیف هیمنه دشمن است و عربده‌کشی‌های اخیر نیز از همین ضعف ناشی می‌شود.

وی با بیان اینکه رفتارهای متزلزل آمریکا در عرصه بین‌الملل آشکار شده است، افزود: خروج از توافقات جهانی و بی‌اعتنایی به قواعد بین‌المللی، نشانه افول قدرت نظام سلطه است.

امام جمعه خلیل‌آباد با اشاره به دهه فجر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: امام راحل و رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کرده‌اند که رمز پیروزی ملت ایران، استقامت و مقاومت است.

وی با بیان اینکه دشمن طی ۴۷ سال گذشته به‌دنبال تزلزل داخلی بوده است، اذعان کرد: پایداری مردم در کنار ولایت و سپاه پاسداران، الگویی ماندگار در تاریخ خواهد بود.

دستجردی در پایان با قدردانی از مردم خلیل‌آباد و صبوری آنان در پروژه‌های عمرانی، خاطرنشان کرد: همراهی مردم با مسئولان و نیروهای انقلابی، ضامن تداوم عزت، امنیت و پیشرفت کشور است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید