۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۵
کد خبر : 9743805
۱۲:۵۶

۱۴۰۴/۱۱/۱۴

اردوی جهادی پزشکی در ارومیه برگزار می‌شود

اردوی جهادی پزشکی در ارومیه برگزار می‌شود
همزمان با دهه فجر اردوی جهادی پزشکی در مناطق مختلف ارومیه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی، همزمان با دهه مبارک فجر امروز 14 بهمن اردوی جهادی پزشکی در مناطق مختلف ارومیه با همت بسیج جامعه پزشکی برگزار می‌شود.
اردوی جهادی پزشکی به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در قالب رزمایش سراسری محله‌محور در مناطق مختلف ارومیه برگزار می‌شود.

کانون بسیج جامعه پزشکی ارومیه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، در راستای خدمات‌رسانی به مناطق محروم، اردوی جهادی درمانی را برگزار می‌کند.
این اردو در روستای شیخ سرمست سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه برگزار شده و خدمت رایگان نظیر ویزیت پزشک عمومی، بینایی‌سنجی، ویزیت کودکان، ارتوپدی، خدمات دارویی، غربالگری، فشارخون و دیابت ارائه می‌شود.
همچنین پزشکان جهادگر مشاوره‌های بهداشتی در حوزه‌های روانشناسی، مامایی، جوانی جمعیت، پیشگیری از بیماری‌ها و ... ارائه می‌دهند.

این اردوی جهادی با هدف ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی و سلامت محور در دهه فجر انقلاب اسلامی اجرا می‌شود.

استفاده از خدمات برای اقشار مختلف مردم آزاد و رایگان است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید