۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
12:32
کد خبر : 9744975
۱۳:۳۴

۱۴۰۴/۱۱/۱۹
مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج):

راه شهدا، راه عبادت، اطاعت و مبارزه با نفس است

مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) گفت: شهادت نتیجه یک مسیر روشن و آگاهانه است و این مقام والا به کسانی می‌رسد که در زندگی خود اهل عبادت، بندگی خدا و توجه به معنویت باشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از صالح آباد، حجت الاسلام اسماعیل بخشی، مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) در مراسم آیین آبروی محله افتخار کوچه، یادبود شهید حسن اکرمی با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی و انقلابی، اظهار کرد: شهادت نتیجه یک مسیر روشن و آگاهانه است و این مقام والا به کسانی می‌رسد که در زندگی خود اهل عبادت، بندگی خدا و توجه به معنویت باشند.

وی با بیان اینکه هیچ شهیدی بدون پایبندی به نماز، دعا و ارتباط قلبی با خداوند به مقام شهادت نرسیده است، افزود: شهدا پرورش‌ یافتگان مکتب امام خمینی(ره) بودند؛ امامی که همواره بر حضور خداوند در همه لحظات زندگی تأکید داشت و عالم را محضر الهی می‌دانست.

بخشی با اشاره به سیره عملی امام راحل تصریح کرد: توجه به نماز به‌ ویژه نماز شب و حساسیت نسبت به ترک عبادت نمونه‌ای از سبک زندگی الهی امام خمینی(ره) بود که در رفتار و منش شهدا نیز جلوه‌گر شد.

مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) با تأکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شهدا، گذشتن از خود و مبارزه با نفس است، خاطرنشان کرد: شهدا با فدا کردن آرامش و خواسته‌های شخصی خود، امنیت و آرامش امروز جامعه را رقم زدند و اگر این امنیت از جامعه گرفته شود، زندگی عادی مردم با اختلال جدی مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: راه شهدا تنها به نام‌گذاری کوچه‌ها و نصب تصاویر ختم نمی‌شود، بلکه عمل به تکلیف الهی، پرهیز از گناه، رعایت حجاب، صداقت در گفتار، امانت‌داری و انجام مسئولیت‌ها در هر جایگاه اجتماعی، مصداق واقعی ادامه دادن مسیر شهداست.

بخشی در پایان تأکید کرد: اگر انسان در زندگی فردی و اجتماعی خود، اطاعت از خداوند و غلبه بر نفس را سرلوحه قرار دهد، می‌تواند شهیدگونه زندگی کند و مورد عنایت و یاری الهی قرار گیرد.

این مراسم به همت فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج و با همکاری حوزه های مقاومت  بسیج دانش آموزی و محلات خواهران شهرستان با حضور جمعی از مسئولین، ستاد ناحیه و اهالی محله در مقابل منزل شهید برگزار گردید.

دانش آموز بسیجی شهید حسن اکرمی در تاریخ ۱۳۴۳/۶/۱ دیده به جهان گشود و در تاریخ ۱۳۶۴/۱۲/۲۸ در سلیمانیه عراق به درجه رفیع شهادت نائل گردید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید