۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۴
کد خبر : 9746381
۱۳:۲۳

۱۴۰۴/۱۱/۲۴
امام جمعه قوچان:

مسئولان در کنار مردم باشند

مسئولان در کنار مردم باشند
امام جمعه قوچان در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: یک ویژگی انقلاب اسلامی مردمی بودن این انقلاب است که توجه به مردم و همراهی مردم با انقلاب در طور ۴۷ سال عمر آن بی‌نظیر است و علت مبقیه انقلاب هم مردم هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از قوچان، حجت الاسلام هراتی‌مطلق در بیان ویژگی‌های انقلاب اسلامی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی جهانی بودن این انقلاب است و عامل جهانی شدن آن تکیه بر شعارهای توحیدی برخاسته از ایدئولوژی توحیدی بود که باعث توجه مسلمانان و مظلومان عالم شد.

وی افزود: ویژگی دیگر انقلاب اسلامی مردمی بودن این انقلاب است که توجه به مردم و همراهی مردم با انقلاب در طور۴۷سال عمر آن بی‌نظیر است و علت مبقیه انقلاب هم مردم هستند.

امام جمعه قوچان افزود: استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم که امری فطری است در دل جمهوری اسلامی است و از روز اول رهبران ما فرموده‌اند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

در ادامه، رییس شورای فرهنگ عمومی قوچان بیان کرد: حضور مردم در راهپیمایی۲۲بهمن دشمن را مأيوس نمود و باید مسئولین هم با خدمت به مردم دشمن را مأیوس کنند.

وی ادامه داد  مسئولين ما شهيد رئيسى و سردار سلیمانی را الگوی خدمت خود قرار دهند و از پشت میزها به میان مردم بیایند و در کنار آنها باشند.

رییس شورای فرهنگ عمومی قوچان با توجه به نوسانات ارز و بیماری اقتصاد افزود: کاسب وقتی امنیت قیمت نداشته باشد چطور می‌خواهد کاسبی ایجاد کند؟جوان ما با شرایط بد معیشت چطور می‌خواهد ازدواج کند؟قوه قضائیه عاملان این وضعیت را ادب کند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید