۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۲۹
کد خبر : 9750425
۱۳:۵۳

۱۴۰۴/۱۲/۲۰

بیعت بانوان بسیجی استان خراسان رضوی با سومین رهبر انقلاب اسلامی

بیعت بانوان بسیجی استان خراسان رضوی با سومین رهبر انقلاب اسلامی
بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با انتشار متنی بیعت بانوان بسیجی استان خراسان رضوی را با سومین رهبر انقلاب اسلامی آیت الله امام سید مجتبی خامنه‌ای اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد؛ بسیج جامعه زنان خراسان رضوی به مناسبت انتخاب عالمانه و هوشمندانه آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است؛ 

      «بسم الله الرحمن الرحیم»

«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ» 
(نساء/۵۹)
ترجمه: ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اطاعت کنید خدا را و اطاعت کنید پیامبر خدا و صاحبان امر را.

ولایت فقیه، آن گوهر تابناکی است که ملت‌های بسیاری در سراسر جهان از آن محروم‌اند و زیر یوغ طاغوت به سر می‌برند. این ولایت در نظام اسلامی، چون خورشیدی فروزان، افق جهان را روشن ساخته است. این نعمت، از الطاف بی‌کران الهی است که در عصری زیست می‌کنیم که امام خمینی (قدس سره)، بنیان‌گذار این شکوه در مسیر ظهور منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج)، بودند.

اکنون در این نبرد عاشورایی، با شهادت مظلومانه قافله‌سالار امت اسلامی، حسین زمان ما، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌سرّه)، که فریاد بیداری‌اش آزادگان جهان را برانگیخت، ما بانوان مسلمان و بسیجی، پرچم حق را برافراشته نگاه داشته و با حضور در میدان جهاد و سلاح قلم، راه پیشوای صبورمان حضرت زینب (سلام الله علیها) را استوار ادامه می‌دهیم و کوبنده‌ترین طبل‌های رسوایی را بر سر رژیم غاصب صهیون و آمریکای جنایتکار خواهیم نواخت.

انتخاب هوشمندانه و حکیمانه حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله)، آن مجاهد دیروزهای نبرد، عالم وارسته و مدبر آگاه به ژرفای اسلام و مسائل سیاسی، توسط مجلس خبرگان رهبری در این برهه حساس تاریخی، نشانه‌ای روشن از عنایت ویژه الهی به امت اسلام بود و مایه آرامش و اطمینان دل‌های مؤمنان و آزادگان جهان گشت.

ما بانوان مسلمان، ضمن سپاس از این انتخاب شایسته، بیعت دوباره خود را با آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) اعلام می‌داریم. به یقین، با رهبری این امام جوان، روزگاری پرشکوه در انتظار ایران اسلامی و جبهه مقاومت است و به بشارت صادقانه امام شهیدمان ایمان داریم که در قدس شریف نماز خواهیم گزارد؛ نمازی که به امامت ولی‌فقیه عزیزمان، امام خامنه‌ای، اقامه خواهد شد.

﴿وَلَا تَهِنُوا فِي ابْتِغَاءِ الْقَوْمِ ۖ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَمَا تَأْلَمُونَ ۖ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا يَرْجُونَ﴾
(نساء/۱۰۴)
ترجمه: و در تعقیب دشمن سستی نورزید. اگر شما درد می‌کشید، آنان نیز درد می‌کشند؛ و شما چیزی را از خدا امید دارید که آنان امید ندارند. و خدا همواره دانا و حکیم است.

بسیج جامعه زنان خراسان رضوی 
اسفندماه ۱۴۰۴


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید