
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی قدس یادگار حکیمانه و جاودانه حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) است؛ روزی که برای نخستین بار به فرمان آن امام راحل نامگذاری شد تا مسلمانان و آزادگان جهان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یکصدا و همدل، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کنند و با فریاد «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، جنایات رژیم صهیونیستی را در حق مردم بیدفاع و ستمدیده قدس شریف محکوم نمایند. این روز نماد وحدت امت اسلامی در برابر اشغالگری و ستمگری و نقطه جوشش خشم مقدس ملتها بر علیه ظلم و تبعیض است.
در آستانه روز جهانی قدس امسال، منطقه خاورمیانه شاهد سلسله جنایات تازهای از سوی رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن،دولت تروریست ایالات متحده آمریکا است؛ جنایاتی که با ترور ناجوانمردانه حضرت آیتالله امام شهید سید علی خامنهای (قدس سرهالشریف) و جمعی از فرماندهان ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و با حمله وحشیانه به مدرسه شجره طیبه میناب و به خاک و خون کشیدن دهها دانشآموز بیدفاع ادامه یافت. این فجایع، چهره بینقاب استکبار جهانی و خباثت ذاتی سران آمریکایی صهیونیستی را برای جهانیان آشکار ساخت. آنان دشمن حقیقتاند، دشمن انسانیت و دشمن هر ایرانی با هر مرام و مسلک. آنان حیات خود را در خونریزی و آشوب میجویند و از هیچ جنایتی دریغ ندارند.
اما ملت بزرگ ایران و فرزندان غیور آن در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی در پاسخ به این جنایات، ضربهای کوبنده و پاسخی دندانشکن به منافع ایالات متحده در منطقه وارد آوردند و با بمباران سنگین مبادی حمله در رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی و دیگر نقاط ، اقتدار ملت ایران را به رخ جهانیان کشیدند، بهگونهای که توان پدافندی دشمن به کلی در هم شکست و اراده الهی ملت ایران بر جهان مستکبران غالب آمد.
ما پاسداران و بسیجیان به همراه امت حزب الله استان قم ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای مقاومت و شهید عزیز، حضرت آیتالله امام سید علی خامنهای، با دعوت از مردم شریف و همیشه در صحنه شهر قیام و اقامه قم مقدسه، برای حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، اعلام میداریم که:
تا پایان اشغالگری و ظلم در سرزمین فلسطین و نابودی کامل رژیم صهیونیستی از پای نخواهیم نشست و راه مقاومت را تا برپایی عدالت و طنینانداختن فریاد «القدس لنا» در قدس شریف ادامه خواهیم داد.
والسلام علی من اتبع الهدی
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|