۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۵۲
کد خبر : 9750780
۱۳:۳۷

۱۴۰۴/۱۲/۲۲

خروش یکپارچه اردبیلی‌ها در روز قدس

هم‌زمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، راهپیمایی روز جهانی قدس دقایقی پیش در اردبیل آغاز شد و خیابان‌های منتهی به میدان شریعتی مملو از جمعیتی شد که با فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش اعلام کردند.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج اردبیل صدای گام‌های استوار و فریادهای رسای "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" از دقایقی پیش فضای شهر اردبیل را پر کرده است. موج خروشان شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز جهانی قدس، از ساعات اولیه صبح امروز در حال حرکت به سمت میدان شریعتی است؛ جایی که قرار است این اجتماع عظیم و دشمن‌شکن به اوج خود برسد.اردبیل در سوگ و حماسهمردم روزه‌دار اردبیل در حالی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به خیابان‌ها آمده‌اند که هنوز داغ شهادت رهبر شجاع و مجاهد خود، امام شهید آیت‌الله سید علی حسینی خامنه‌ای را بر دل دارند. اگر چه اندوه این ضایعه عمیق است، اما حضور امروز مردم ثابت می‌کند که مکتب عزت و مقاومت آن امام عزیز، بیش از پیش در دل‌ها زنده شده است. این ایام، موجی از همبستگی و حضور حماسی مردم در صحنه‌های مختلف را رقم زده و امروز اردبیل نیز صحنه‌ای دیگر از این حماسه‌آفرینی است.تصاویری از میدان شریعتیمیدان شریعتی و خیابان‌های منتهی به آن اینک مملو از جمعیتی است که از پیر و جوان، زن و مرد و کودک تشکیل شده است. دست‌های بسیاری پرچم‌های فلسطین و ایران را بر فراز سر گرفته‌اند. در میان جمعیت، صحنه‌های دیدنی و تأمل‌برانگیزی به چشم می‌خورد؛ دانش‌آموزانی که با کیف مدرسه در این راهپیمایی حاضر شده‌اند تا یاد و خاطره هم‌کلاسی‌های شهید خود در مدرسه شجره طیبه میناب را زنده نگه دارند؛ دانش‌آموزانی که به دست آمریکای جنایت‌کار و اسرائیل کودک کش به شهادت رسیدند.
انزجار از جنایات در سایه مقاومتراه‌پیمایان امروز با مشت‌های گره‌کرده و شعارهای کوبنده، انزجار خود را از رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار ابراز می‌دارند. آن‌ها با اتحاد و همبستگی مثال‌زدنی، بار دیگر بر حمایت قاطع خود از آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی و آرمان قدس شریف تأکید می‌کنند.در شرایطی که کشور ما درگیر جنگی نابرابر با آمریکا و رژیم صهیونیستی است و دشمنان خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و حتی ایستگاه‌های بازرسی را هدف قرار می‌دهند، این حضور مردمی پیامی روشن دارد. مردم اردبیل با حضور در این راهپیمایی به دشمن نشان می‌دهند که تا پای جان پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند و پشتوانه محکمی برای نیروهای مسلح کشور هستند؛ همان نیروهایی که به پشتوانه همین ملت، تا کنون پوزه دشمن جنایت‌کار را به خاک مالیده‌اند.اینک در میدان شریعتی اردبیل، وحدت و یکپارچگی ملت ایران در حمایت از مظلوم و اعلام برائت از ظالم در اوج خود به‌نمایش‌درآمده است. این راهپیمایی که به فرموده امام راحل (ره) به نام روز جهانی قدس نام‌گذاری شده، بار دیگر ثابت می‌کند که آرمان فلسطین همچنان زنده است و تا نابودی کامل غده سرطانی اسرائیل، این مسیر ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید