۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۲۳
کد خبر : 9751147
۱۱:۰۷

۱۴۰۴/۱۲/۲۴

چشم بیدار مقاومت: رسانه‌های فارس، سدّی در برابر پروپاگاندای غرب و صهیونیسم

چشم بیدار مقاومت: رسانه‌های فارس، سدّی در برابر پروپاگاندای غرب و صهیونیسم
مسئول سازمان بسیج رسانه فارس، با تأکید بر نقش حیاتی رسانه‌ها در جنگ حق علیه باطل، گفت: خبرنگاران این استان با مخابره صادقانه رویدادها، در حال خلق قاب‌های ماندگاری از مقاومت ملت ایران در برابر آمریکا و اسرائیل هستند و سدی مستحکم در برابر پروپاگاندای دشمنان ایجاد کرده‌اند.

هادی رضایی، مسئول سازمان بسیج رسانه فارس، در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج در شیراز اظهار داشت: خدا را شاکریم که در این زمان توفیق ایستادگی در جبهه حق علیه باطل، در برابر آمریکا و اسرائیل را یافته‌ایم. این دو تفکر الحادی، سال‌هاست در برابر تفکر ناب اسلام صف‌آرایی کرده‌اند و امروز رسالت ما مقابله با آن‌ها در عرصه رسانه‌ای است.

وی با بیان اینکه "جنگ رسانه‌ای امروز تأثیری به‌مراتب گسترده‌تر از میدان نبرد دارد" افزود: پروپاگاندای غرب و صهیونیسم در پی تحریف واقعیت‌های میدانی است و رسالت اصحاب رسانه، روشنگری، تبیین و مخابره صادقانه واقعیت‌ها به جهانیان است.

رضایی تصریح کرد: خبرنگاران فارس از نخستین روزهای درگیری، دوشادوش مردم و نیروهای مؤمن انقلاب، لحظه‌به‌لحظه رخدادها را مخابره کرده‌اند؛ قاب‌های ماندگاری آفریده‌اند که آینده از دریچه نگاه آنان این روزها را خواهد شناخت و به مقاومت ملت ایران افتخار خواهد کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید