۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۴۹
کد خبر : 9751424
۰۹:۰۹

۱۴۰۴/۱۲/۲۶

هنر انقلاب اسلامی، نمایش ایمان میلیون‌ها انسان در صحنه مقاومت است/ انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین جلوه هنر الهی در تاریخ معاصر است

هنر انقلاب اسلامی، نمایش ایمان میلیون‌ها انسان در صحنه مقاومت است/ انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین جلوه هنر الهی در تاریخ معاصر است
مدیر روابط عمومی نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در فارس، با تأکید بر ماهیت فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی گفت: هنر انقلاب توانست به‌جای صحنه نمایش، میلیون‌ها انسان را در میدان ایمان و عدالت‌خواهی گرد آورد و چهره حقیقی هنر الهی را به جهان نشان دهد.

احمد مومنی مدیر روابط عمومی نهاد نمایندگی ولیفقیه در فارس در گفتگو با خبرنگار بسیج در شیراز، انقلاب اسلامی را جلوهای بیبدیل از وحدت هنر، ایمان و آگاهی دانست و اظهار داشت: اگر در جهان، هنرمندی میتواند هزاران نفر را برای تماشای اثری روی صحنه گرد آورد، هنر انقلاب اسلامی توانست میلیونها نفر را در صحنه حقیقی مقاومت و ایمان کنار هم قرار دهد.

وی افزود: راهپیمایی عظیم روز قدس، نمود عینی همین هنر الهی است؛ هنری که نه تنها مسلمانان بلکه آزادگان عالم را در یک قاب وحدت و عدالتطلبی گرد هم آورده است.

به گفته وی، هنر انقلاب مخاطب را از “تماشاگر منفعل” به “بازیگر صحنه حقطلبی” تبدیل کرده است.

این فعال فرهنگی با اشاره به نقش هنرمندان انقلابی و نسل جوان در استمرار این مسیر خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی نه تنها خود هنرپرور است بلکه هنرشناس نیز بوده و نسلی از خلاقان مؤمن را پرورش داده است که آثارشان برگرفته از مکتب اسلام و اندیشه امامین انقلاب است.

مومنی با اشاره به وعدههای الهی و جایگاه ملت ایران در تحقق آن گفت: قوم سلمان فارسی، مصداق امت مؤمن ایرانزمین در مسیر هدایت جهانی است و همان دستان غیبی که این ملت را تا امروز یاری کرده، در آینده نیز پرتو خود را بیش از پیش آشکار خواهد ساخت.

وی تأکید کرد: چراغی را که خدا برافروخت، هیچ دستی توان خاموشیاش را ندارد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید