۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
13:57
کد خبر : 9752368
۱۳:۴۹

۱۴۰۵/۰۱/۱۲
گزارش تصویری/

خروش مشهدی‌ها در آستانه سالگرد جمهوری اسلامی

در آستانه سالگرد جمهوری اسلامی ایران، خیابان‌ها بار دیگر زیر گام‌های پرشور مردمی لرزید که با حضور یکپارچه‌شان، شهررا غرق در انرژی، هیجان و همبستگی کردند.
حضور گسترده و خروش حماسی شهروندان مشهدی درسطح شهر در آستانه سالگرد جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی ازمشهدمقدس، در نخستین ساعات شامگاه دوازدهم فروردین، سی ویکمین حضور حماسی مردم همیشه در صحنه، جریانی آرام اما پرتوان شهروندان، در کوچه‌ها و خیابان‌ها شکل گرفت، موجی که لحظه‌به‌لحظه به دریایی از شور اجتماعی بدل گشت.

پرچم‌ها دردست‌ها و طنین الله اکبر و حیدرحیدر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل مردم فضا راپرکرده بود.

هر کس به‌گونه‌ای سهم خود را در این حضور ادا می‌کرد. خانواده‌هایی که دست در دست آمده بودند، جوانانی که با هیجان و انرژی وصف‌ناپذیر پیش می‌رفتند، و پیشکسوتانی که با گام‌های آرام اما استوار، قامت سالیان تجربه را در کنار مردم به نمایش می‌گذاشتند.

این اجتماع بزرگ، تنها نمایش شمار نیست آیینه‌ای است از بیعت با ولی فقیه وپیوندهای انسانی، از حس تعلق، از میل به ساختن آینده‌ای روشن‌تر و از ایمان به قدرت جمعی.

خیابان‌ها شاهد صحنه‌ها و فریادهایی بودکه از امید سرچشمه می‌گرفت، و گامهایی که با باوربه اعتقادی محکم برداشته می‌شد.

با نزدیک شدن به نیمه شب هر چند زمان رو به پایان بود، اما شور در دل‌های مردم شعله‌ورتر می‌شدوحضورشان پررنگ تر، حضوری که یادآور پیوندی دیرینه و اراده‌ای جمعی برای ادامه مسیر مشترک بود.

حضوری که تنها یک گردهمایی نبود، روایتی بود از روح اجتماعی مردمی که می‌دانند کنار هم ایستادن، زیباترین شکل قدرت است.

و مردم محله الهیه هم ، چون شب‌های گذشته این حماسه تاریخی را استوارتر و بیاد ماندنی تر با حضور پرشور و مقاوم خود رقم زدند .

خبرنگار/ مریم مزاری

تعداد بازدید : 2
کد ویدیو

 

 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید