۰۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 24 July 2026
01:46
کد خبر : 9772828
۰۰:۱۷

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

مسیرهای پیاده‌روی سبز در بین محلات اردبیل ایجاد می‌شود

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای مسیرهای پیاده‌روی سبز در میان محلات اردبیل و همچنین در امتداد رودخانه‌ بالخلی در دستور کار قرار گرفته است.

مسیرهای پیاده‌روی سبز در بین محلات اردبیل ایجاد می‌شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، میرمحمد سیدهاشمی عصر امروز در مراسم بهره‌برداری از فاز دوم پارک بعثت اردبیل، اظهار کرد: با تکیه بر تلاش‌های مشترک شهرداری و شورای شهر طی چهار سال و نیم گذشته، میزان فضای سبز شهر اردبیل افزوده شده و ۵۵ هکتار به سرانه فضای سبز این شهر اضافه شده است.وی تاکید کرد: تمامی تلاش مدیریت شهری بر این است که با رسیدن به استانداردهای تعیین شده، نیازهای شهروندان در این حوزه تامین شود.رئیس شورای شهر اردبیل با اشاره به جایگاه استراتژیک فضاهای سبز در زندگی مدرن شهری، افزود: ایجاد پارک و فضای سبز تنها به بحث زیباسازی محدود نمی‌شود، بلکه این موضوع یکی از ضرورت‌های حیاتی برای تأمین تنفس شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

تلاش برای عدالت در توسعه فضای سبز
سیدهاشمی با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در این دوره، بر اصل عدالت در توسعه زیرساخت‌ها تاکید کرد و گفت: در این دوره، تلاش بر این بوده است که توسعه فضای سبز به صورت متوازن و در تمامی مناطق شهر اجرا شود؛ به طوری که عدالت در دسترسی به پارک‌ها در نقاط مختلف شهر به وضوح قابل مشاهده باشد. علاوه بر پارک‌های بزرگ، در برخی محلات نیز با توجه به محدودیت فضا، پارک‌های کوچک و محلی ایجاد شده و سایر پروژه‌ها نیز در دستور کار قرار دارند.
 
برنامه جامع توسعه فضای سبز و احیای باغ‌های قدیمی
وی در ادامه به تشریح برنامه‌های آتی برای توسعه فضای سبز پرداخت و افزود: برنامه ما برای اردبیل، فراتر از افزایش صرفِ سرانه است. ما به دنبال تنوع‌بخشی به پوشش گیاهی، رعایت ابعاد متناسب پارک با هر محله و هم‌سویی با اقلیم منطقه هستیم. در این راستا، انتخاب گونه‌های گیاهی که با شرایط آب و هوایی اردبیل سازگار باشند و کمترین میزان مصرف آب را داشته باشند، از اولویت‌های اصلی ماست.رئیس شورای شهر همچنین از برنامه احیای باغ‌های قدیمی شهر، از جمله «باغ مفاخر»، خبر داد.

طرح ایجاد مسیرهای پیاده‌روی سبز
وی با اشاره به اهمیت ایجاد مسیرهای پیاده‌روی سبز، اظهار کرد: پس از تجربه‌ی موفق ایجاد مسیر پیاده‌روی سبز در منطقه دریاچه شورابیل، اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای مسیرهای پیاده‌روی سبز در میان محلات اردبیل و همچنین در امتداد رودخانه‌ بالخلی در دستور کار قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید