قزوین_ به گزارش بسیج، فرامرز حریری مقدم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای فصل خرید تاکنون، ۲۱۰ هزار و ۴۵۵ تن گندم بهصورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳.۷ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: بر اساس آمار ثبتشده تا پایان یکم شهریورماه ۱۴۰۵، میزان خرید تضمینی گندم در استان به ۲۱۰ هزار و ۴۵۵ تن رسیده است.
حریری مقدم عنوان کرد: در این مدت، شهرستان بویینزهرا با ۵۱ هزار و ۸۶۲ تن بیشترین میزان خرید گندم را به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستانهای البرز با ۴۱ هزار و ۸۹۰ تن و قزوین با ۳۸ هزار و ۳۰۰ تن در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی افزود: میزان خرید تضمینی گندم در شهرستانهای آوج ۲۶ هزار و ۹۱۸ تن، تاکستان ۱۹ هزار و ۶۶۵ تن و آبیک ۳۱ هزار و ۸۲۰ تن گزارش شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: در مدت مشابه سال ۱۴۰۴، ۲۰۳ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده بود که بر این اساس، خرید تضمینی گندم در سال جاری تاکنون ۷ هزار و ۴۵۵ تن افزایش داشته است.
حریری مقدم گفت: استمرار خرید تضمینی گندم و حمایت از تولیدکنندگان این محصول راهبردی، نقش مهمی در پایداری تولید، تقویت اقتصاد کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور دارد.
انتهای پیام/۱۰۱۰