۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:41
کد خبر : 9779200
۲۳:۵۹

۱۴۰۵/۰۶/۰۴

تجلیل از طلایه‌داران خدمت و محرومیت‌زدایی در دیار شمس‌الشموس

حسن صالحی‌مفرد در همایش هفته دولت و بسیج ادارات، به پاس اقدامات جهادی و خدمت‌رسانی به زائران، به‌عنوان کارمند نمونه و فرمانده قرارگاه جهادی برتر خراسان رضوی تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی، همزمان با گرامیداشت هفته دولت و بسیج ادارات، در آیینی رسمی با حضور استاندار خراسان رضوی و فرمانده سپاه امام رضا (ع)، از خانواده معظم شهدا و جمعی از خادمان عرصه خدمت‌رسانی تجلیل شد و فرمانده قرارگاه جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کارمند نمونه و فرمانده قرارگاه جهادی برتر استان را از آن خود کرد.

تعداد بازدید : 7
کد ویدیو

این همایش با حضور غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی و معاونان استانداری، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا (ع)، سرهنگ زارعی رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان، جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و مشارکت برخط فرمانداران ۳۴ شهرستان استان در محل استانداری خراسان رضوی برگزار گردید.

در این آیین، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام میهن اسلامی و به‌ویژه شهدای کارمند و بسیجی استان، بر لزوم تقویت روحیه جهادی، کارآمدی نظام اداری و تکریم آحاد جامعه تأکید و از ایثارگری خانواده‌های معظم شهدا تجلیل به عمل آمد.

بخش ویژه این مراسم به قدردانی از چهره‌های برتر خدمت‌رسانی و مدیریت جهادی اختصاص داشت؛ در همین راستا، از سوی استاندار خراسان رضوی و فرمانده سپاه امام رضا (ع)، با اهدای لوح سپاس از حسن صالحی‌مفرد، فرمانده قرارگاه جهادی و محرومیت‌زدایی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیر شد.

این تجلیل به پاس اقدامات مستمر و میدانی وی در رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار و محروم استان و همچنین تلاش‌های شبانه‌روزی در سازماندهی خدمات میزبانی، اسکان و پذیرایی شایسته از زائران بارگاه منور رضوی در ایام دهه آخر صفر صورت گرفت و وی موفق به کسب عنوان کارمند نمونه و فرمانده قرارگاه جهادی برتر استان خراسان رضوی گردید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید