به گزارش خبرگزاری بسیج از رودبار جنوب، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صادقی، امامجمعه رودبارجنوب، در حاشیه راهپیمایی ۱۳ آبان با اشاره به جایگاه تاریخی این روز اظهار کرد: نخستین گام برای رشد و تعالی یک جامعه، ایستادگی در برابر ظلم و طاغوت است و ۱۳ آبان نقطه آغاز و نماد این مسیر پرافتخار به شمار میرود.
وی با بیان اینکه مقاومت ملت ایران در برابر زیادهخواهی قدرتهای مستکبر مورد توجه ملتهای جهان قرار گرفته است، افزود: امروز ملتهای مختلف جهان به دلیل ایستادگی و مقاومت مردم ایران در برابر ظلم و زورگویی، زبان به تحسین این ملت گشودهاند.
امامجمعه رودبارجنوب تصریح کرد: ملت ایران با حفظ عزت و اقتدار خود در برابر زیادهخواهی قدرتهای مستکبر ایستاده و توانسته است به الگویی برای سایر ملتهای آزاده جهان تبدیل شود.
حجتالاسلام صادقی با اشاره به نقش حضور مردم در تقویت اقتدار کشور خاطرنشان کرد: اگر امروز رزمندگان اسلام در میدان نبرد از توان و اقتدار برخوردارند، بخش مهمی از این قدرت و پشتوانه، مرهون حضور آگاهانه مردم در صحنه و خیابانها و حمایت آنان از آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وی در پایان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر ایمان، وحدت ملی و قدرت روزافزون خود، مسیر پیشرفت و اقتدار را ادامه خواهد داد و دشمنان مستکبر را در دستیابی به اهدافشان ناکام خواهد گذاشت.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان