خبرهای داغ:
نماینده مردم تویسرکان در مجلس:

اولویت و محوریت در کارها و برنامه‌ریزی‌ها بر اصل همدلی و همزبانی باشد

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان«دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی» گفت: تأکید رهبری بر این است که هماهنگی و تعاملی بین اقشار مختلف جامعه از روی همدلی و هم زبانی باشد و اولویت و محوریت تمام کارها و برنامه‌ریزی‌ها بر اصل همزبانی پایه‌ریزی و بنا شود.
کد خبر: ۸۵۰۶۸۵۲
|
۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۳
به گزارش خبرگزاری بسیج از تویسرکان، محمدمهدی مفتح با تبریک نوروز 94 به هم وطنان به ویژه مردم فهمیم شهرستان تویسرکان، به نامگذاری سال جدید با عنوان سال «دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی» از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این نامگذاری با عناوین سال های گذشته تفاوتی مشهود است.

وی اظهار کرد: در سال‌های گذشته عناوین سال‌ها بر عملکرد دولت و مسئولان نظام ناظر بود به طوری که مسئولان برنامه‌ها و مأموریت‌های خود را بر اساس نام آن سال طرح‌ریزی کرده و در راستای محوریت موضوع سال پیش می‌رفتند، این در حالی است که شعار سال جدید به نوعی بر رفتار مردم نیز ناظر است و علاوه بر آنکه مسئولان و دولتمردان باید با مردم تعامل داشته باشند مردم نیز در راه پیشرفت جامعه با مسئولان بیش از پیش تعامل و همدلی داشته باشند.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رفتاری که مد نظر رهبری است رفتاری است که بر اساس همدلی و همزبانی پایه ریزی شده است، افزود: به نظر می رسد چهار حالت تعامل در شعار سال را می توان به آن توجه داشت، اینکه دولت با مردم تعامل و هماهنگی داشته باشد و بالعکس مردم نیز با مسئولان هیئت حاکمه اعم از مجریه، قوه مقننه و قوه قضاییه نیز در تعامل و به اعتماد داشته باشند.

مفتح بیان کرد: دو بحث و به اصطلاح دو حالت دیگر از تعامل و هماهنگی را باید در همزبانی اعضای مختلف در درون هئیت حاکمه و در بین خود سران قوا و اعضای آنان و نیز بین اقشار مختلف جامعه با سلیقه‌ها و گرایش‌های متفاوت سیاسی یافت.

وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده است که اگر اختلافی در درون مسئولان باشد راندمان کاری نیز تنزل می یابد، تصریح کرد: آنچه که مقام معظم رهبری می خواهند همزبانی، همدلی و هماهنگی خاصی است که نه تنها بین مردم و مسئولان و بالعکس باید باشد بلکه باید بین خود اعضای دولت با یکدیگر و بین اقشار مختلف مردم با یکدیگر نیز باشد.

این مقام مسئول ابراز کرد: تأکید رهبری بر این است که هماهنگی و تعاملی بین اقشار مختلف جامعه از روی همدلی و هم زبانی باشد و اولویت و محوریت تمام کارها و برنامه ریزی ها بر اصل همزبانی پایه ریزی و بنا شود، به طوری که اولویت‌های مجلس اولویت‌های دولت باشد و اولویت‌های دولت نیز اولویت‌های مردم باشد تا به این وسیله با همدلی و همزبانی مشکلات جامعه یکی پس از دیگری حل شود.

مفتح افزود: دولت باید مسائل نظام را برای مردم تبیین کنند و آنان را مطلع سازند به طور مثال اگر دولت در حوزه اقتصادی تصمیمی می‌خواهد بگیرد باید مردم در جریان امور قرار گیرند چرا که اگر مردم نسبت به تصمیمات اقتصادی هیئت حاکمه مطلع باشند می دانند که اگر هم قرار است سختی و مشکلاتی را تحمل کنند گشایشی بعد از این سختی ها است و از این رو به دلیل در جریان بودن به دولتمردان و مسئولان اعتماد خواهند داشت.

وی عنوان کرد: به این ترتیب می‌توان موضوع را به مسائل دیگر نظام نیز تعمیم داد و مسئولان با اطلاع‌رسانی و تبیین برنامه‌های خود، می‌توانند توجه افکار عمومی را در راستای اجرای کامل برنامه‌ها و پیشرفت و توسعه جامعه به خود جلب کنند.

به گفته نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت، در صورتی که تمام تصمیم‌گیری‌ها هیئت حاکمه و مردم برخاسته از همدل و همزبانی باشد و یک هماهنگی در اهداف و در اولویت امور قرار گیرد، به طور قطع اقدامات انجام شده در پیشبرد جامعه اثربخش‌تر خواهد بود.

مفتح در ادامه گفت: مقام معظم رهبری به خوبی و با توجه به موقعیت و شرایط بین‌المللی چنین نام سال جدید را سال «دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی» نامگذاری کردند و در روز یکم فرودین ماه در حرم مطهر رضوی نیز به طور کامل و روشن اولویت‌های سال و نظام را تبیین و خط قرمزهای مذاکرات را مشخص کردند و بر اقتصاد درون محور با تکیه بر تولید داخلی تأکید کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار