وی ایمان قوی مردم به خداوند و وحدت و عمل به فرامین ولایت فقیه را اصلی ترین عوامل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی دانست و گفت: دفاع مقدس درس های بسیاری برای ما به یادگار گذاشت و امروز پس از گذشت نزدیک به سه دهه از جنگ تحمیلی، ما همچنان به دنبال گشایش گنجینه های دفاع مقدس هستیم.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون با بیان اینکه در دفاع مقدس تمامی اقشار و قومیت های مختلف وارد صحنه مقاومت شدند، افزود: در جبهه های دفاع مقدس، اخلاص عمل و تواضع عیار بالایی داشت و به همین دلیل آن مناطق معنویت خاصی را بدست آورده بودند که امروز نیز آن معنویت از بین نرفته است.
وی ادامه داد: یکی از دلایل انس گرفتن جوانان ما با خاک مناطق عملیاتی دفاع مقدس نیز همین معنویت و عطر ایثار و شهادتی است که فضای این مناطق را معطر ساخته است. امروز می بینیم که بسیاری از خانواده های ایرانی ترجیح می دهند سال جدید خود را در کنار زیارتگاه های شهدا سپری کنند و به وضوح می بینیم که بسیاری از این افراد در گوشه ای از این مناطق با خود خلوت کرده و در حال راز و نیاز با شهدا هستند.
حجت الاسلام رضایی راهیان نور را یکی از راه های رسیدن به قرب الهی برشمرد و افزود: تأکید رهبر معظم انقلاب بر پسندیده بودن اردوهای راهیان نور دلیلی روشن بر اثرات مثبت این حرکت فرهنگی در جامعه است.
وی با بسیان اینکه راهیان نور نقطه اتصال نسل جوان با نسلی است که در برابر دشمن متجاوز مقاومت می کردند، است، یادآور شد: بسیاری از افرادی که در اردوهای راهیان نور حضور می یابند مسیر زندگیشان تغییر می یابد و باید گفت که عنایت شهدا است که این تغییر و تحول را ایجاد می کند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون با اشاره به حضور داوطلبانه بیش از 4هزار طلبه و روحانی بسیجی در اردوهای راهیان نور، اضافه کرد: این تعداد از طلاب بسیجی به عنوان همراه کاروان های اعزامی به مناطق عملیاتی جنوب کشور و راویان دفاع مقدس هستند و علاوه بر این تعداد، بسیاری از طلاب و روحانیون نیز برای بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در راهیان نور حضور یافته اند.
وی در پایان با بیان اینکه راهیان نور بهترین راه تفهیم و درک دفاع مقدس است، گفت: راهیان نور احیا کننده آرمان های شهدا و انقلاب اسلامی است و توصیه من به عموم مردم این است که برای شناخت بهتر دفاع مقدس و آنچه در 8 سال جنگ تحمیلی بر کشورمان گذشته است، در راهیان نور حضور یابند.