خبرهای داغ:

هرآنچه مسئولان باید از نامه حاج قاسم بیاموزند

وقتی دیدید سردار پرافتخار ملت ایران می‌گوید:«حقیر حتی نسبت به نوشتن خاطرات دفاع مقدس تحفض دارم. چگونه راضی به ساخت فیلمی از شخصیت خودم باشم ضمن اینکه این نوع اقدامات فرصت خدمت را از حقیر می‌گیرد.» چه حالی به شما دست داد؟
کد خبر: ۸۵۱۰۱۳۳
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ جمعی از دانشجویان بسیجی تهران در ارتباط با نامه حاج قاسم سلیمانی به مستندسازی که قصد داشت فیلمی در ارتباط با وی بسازد بیانیه‌ای صادر کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل می‌باشد:
بسم الله الرحمان الرحیم
امام على علیه‌السلام :
أشرَفُ الخَلائِقِ التَّواضُعُ وَالحِلمُ وَلينُ الجانِبِ؛
شریف‌ترین اخلاق، تواضع، بردبارى و نرم خويى است.

نامه سردار قاسم سلیمانی به مستندساز ارزشمند و جوان کشورمان سید سعید حسن‌پور موجب شد نکاتی به‌اختصار خدمت مسئولین گرامی کشور تذکر داده و یادآوری کنیم، مسائلی که به نظر می‌رسد باید از محضر این فرمانده عزیز بیاموزیم.

در "تحف العقول" داریم که حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام می‌فرمایند:التَّواضُعُ نِعمَةٌ لایُحسَدُ عَلیها؛ تواضع و فروتنی نعمتی است که بر آن حسد نبرند.

از اینکه به تواضع ،حسد برده نمی‌شود ،نمی دانیم باید خوشحال بود یا ناراحت؟ دنیا چه زیبا می شد اگر برخی به فکر کاستن از تکبر خود می افتادند؟
نامه حاج قاسم می‌تواند محکی باشد برای افرادی که خود را در عرش و دیگران را در فرش می‌دانند. افرادی که اگر کسی آن‌ها را بدون لقب خطاب کند برافروخته می‌شوند، برای افرادی که بعضاً با پول مردم ،کتاب‌ها در نقل احوالات خود منتشر می‌کنند.

 باید از این افراد پرسید وقتی دیدید سردار پرافتخار ملت ایران می‌گوید:«حقیر حتی نسبت به نوشتن خاطرات دفاع مقدس تحفض دارم. چگونه راضی به ساخت فیلمی از شخصیت خودم باشم ضمن اینکه این نوع اقدامات فرصت خدمت را از حقیر می‌گیرد.» چه حالی به شما دست داد؟

برخی بعد از انقلاب به سبب سابقه‌ای که در مبارزه داشتند گمان کردند دیگر خطر سقوط برای آنان وجود ندارد ،اما حاج قاسم چه زیبا به این اشتباه اشاره می‌کند :« چه ضرورتی برای پرداختن به فردی که هنوز خوف از عاقبت خود دارد می‌باشد».

این جملات ترجمان دیگر" ملاک حال فعلی افراد است" امام خمینی (ره) است و یادآوری این نکته که هیچ کس به سبب سابقه روشن خود از خطر سقوط در امان نیست.

 فرسنگ‌ها فاصله است میان فردی که نسبت به تجلیل از خود فریاد اعتراض سرمی دهد و می گوید: بروید شهدا را به‌عنوان الگو معرفی کنید؛ در سمت مقابل شاهد افرادی هستیم که شهدا را برای خود خرج می‌کنند.

اگر بخواهیم تمام درس‌های که می‌شود از نامه حاج قاسم گرفت را بنگاریم باید بگوییم که واج واج کلمات این نامه آموزنده است اما شرح بیشتر آنچه می‌توان از این نوشته آموخت در این مقال نمی‌گنجد چراکه مخاطبان اصلی که باید از چنین نامه‌های مکارم اخلاق بیاموزند بعید است حوصله بیانیه چند جوان دانشجو را داشته باشند.

جملات حاج قاسم بی‌شباهت به بارانی نیست که بعد از چند روز آلودگی شدید هوا می‌بارد و شرایط دوباره نفس کشیدن را مهیا می سازد.

وقتی  می‌بینیم چگونه افرادی پول‌ها خرج راه‌اندازی رسانه‌های تبلیغاتی می‌کنند، وقتی برخی طلب کار نظام و مردم می‌شوند، وقتی افرادی را می‌بینیم که به‌واسطه چند سال سابقه زندان به دیگران اجازه نقد که سهل است حق نفس کشیدن هم نمی‌دهند، وقتی و وقتی و وقتی ، نفس کشیدن سخت می شود وضعیت از مرز هشدار عبور می کند،در این وانفسا نامه قاسم سلیمانی شروع به باریدن می‌کند باریدن تمامی زیبای مکارم اخلاق ،باریدن خضوع و خشوع.

نمی دانیم چه حالی به افرادی که تمام رسانه ها را برای بزرگ نشان دادن خود به خط می کنند با دیدن این نامه دست داده است ولی امیدواریم این نامه برای همگی مان تلنگر باشد.

 در پایان باید بگوییم حاج قاسم  بار دیگر ثابت کرد مرد میدان جهاد است
 در جهاد اکبر هم گل کاشتی ، دست‌مریزاد سردار
جمعی از دانشجویان تهران
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار