به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان ، حجتالاسلام حمیدرضا صادقزاده در نشست خبری که به مناسبت برگزاری پنجمین کنگره ملی تخصصی فاطمهشناسی برگزار شد، اظهار کرد: پنجمین کنگره تخصصی ملی فاطمهشناسی با محوریت موضوع گرامیداشت حضرت محمد(ص) پدر گرامی این بانوی مکرم اسلام و با عنوان بضعهالرسول نامگذاری و به میزبانی شرکت نمایشگاههای بینالمللی و همکاری حوزه علمیه، صدا و سیما، مؤسسه تخصصی امام مبین و نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب برگزار میشود.
وی محورهای پنجمین کنگره ملی تخصصی فاطمه شناسی را "فاطمه (س) تربیت یافته مکتب پیامبر رحمت (ص)"، "پیامبر رحمت (ص) و جایگاه والای زن در اسلام، "فاطمه (س)، نقدی بر زندگی غربی و فمنیسم" و پیامبر رحمت (ص) الگوی جامعه زندگی اسلامی اعلام کرد.
دبیر پنجمین کنگرهملی تخصصی فاطمهشناسی تصریح کرد: تاکنون 100 مقاله به دبیرخانه پنجمین کنگره تخصصی ملی فاطمهشناسی ارسال شده که بیشترین اثر به ترتیب از استانهای اصفهان، تهران و خراسان رضوی بوده است.
وی با اشاره به برگزاری پنجمین کنگره تخصصی ملی فاطمهشناسی در روز 24 اردیبهشت ماه در اصفهان ادامه داد: پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این کنگره 10 اردیبهشت ماه اعلام شده است.
صادقزاده با اشاره به تقدیر از 40 دانشآموز برتر شرکت کننده در مسابقه علمی که در سطح دانشآموزی در خصوص فاطمهشناسی برگزار شده است، گفت: برای برگزاری این مسابقه 20 هزار نسخه سئوال توزیع شد که 3 هزار نفر در آن شرکت کردند.
وی در ادامه به ارسال بیش از 40 هزار اثر به دبیرخانه کنگره تخصصی ملی فاطمهشناسی طی چهار دوره گذشته و چاپ کتاب این کنگره در سال گذشته اشاره و بیان کرد: تعداد آثار ارسالی بسیار زیاد بود و این در حالی است که تمام این آثار در سایت امام مبین موجود و نیز به صورت لوح فشرده جمعآوری و در اختیار عموم مردم قرار داده شده است.
دبیر پنجمین کنگره ملی تخصصی فاطمهشناسی با بیان اینکه تاکنون 30 موضوع مختلف در کنگره تخصصی ملی فاطمهشناسی بررسی شده است، افزود: این کنگره در یک دوره در سطح بینالمللی برگزار شد که در آن دوره 3 اثر از خارج از کشور ارسال شد.
وی در بخشی از صحبتهای خود با تأکید به نقش اجتماعی حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: آنچه امروزه در مورد ائمه اطهار(ع) در جامعه نقل میشود عامیانه است و باید در این مورد با تأمل و تخصص بیشتر کار کرد، چنانچه انتظار میرود بیش از گذشته با استدلال و منطق محکم در خصوص معرفی ائمه اطهار به معرفی این بزرگان بپردازیم.
صادقزاده کنگره بزرگ فاطمهشناسی را یک نشست عمومی و تخصصی دانست که بخش عمومی آن با حضور قشر مردمی به صورت متنوع برگزار میشود.
وی در بخشی از صحبتهای خود بهکاربردی بودن این کنگره ملی، تخصصی اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا(ص) ابعاد شخصیتی گوناگونی دارد و این بانوی گرامی میتواند در برخی از موارد مدیریتی حتی الگوی مردان باشد.
دبیر پنجمین کنگره ملی تخصصی فاطمهشناسی در مورد طرح موضوع فمنیسم در این دوره از برگزاری کنگره بیان کرد: منظور از فمنیسم به معنای غربی و تفکر جنسیت سالار نیست و نقدی هم بر نگاه جنسیت سالار ندارد، بلکه بیشتر به خصوصیات و برتریهای شخصیتی این بانو به عنوان یک تفکر برتر و شایسته پرداخته میشود.
وی در ادامه از ورود مبانی و مطالب این کنگره در فضای مجازی خبر داد و گفت: تصمیمات این کار مدتها پیش گرفته شده است و توسط اجتماع فاطمیون در فضای مجازی با ارائه جملات کلیدی توسط کار تشکیلاتی انجام میشود چرا که با گسترده شدن ارتباطات باید شبکههای اجتماعی را رهبری کرد.
انتهای پیام/