خبرهای داغ:

جستاری بر جریان شناسی گروهک تروریستی منافقین

امید است مخاطبین کتاب بالأخص جوانان عزیز ایران اسلامی با شناخت صحیح از گروه‌هایی که در تاریخ معاصر ایران نقش‌آفرینی کرده‌اند برداشت صحیحی را کسب نموده و از افتادن به دام جریان‌هایی که هیچ بویی از انسانیت نبرده‌اند جلوگیری به عمل بیاید.
کد خبر: ۸۵۴۰۳۴۵
|
۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۴

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از دیده بان،  مقدمه کتاب "جستاری بر جریانشناسی گروهک منافقین" به شرح زیر است:

انقلاب اسلامی را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین حادثه‌های قرن حاضر برشمرد که از ابتدای شکل‌گیری در سال 1342 تا پیروزی آن در سال 57 و ثبات در سال‌هایی که اکنون سپری می‌کنیم همواره فراز و نشیب‌هایی را در معادلات جهانی ایجاد کرده است.

گفتمان انقلاب اسلامی از ابتدای ظهورش به‌عنوان جریان فکری غالب نسبت به جریان‌های مبارزاتی‌ای که در موازات با نیروهای مذهبی قرار داشتند، با پشتوانه عقلایی و فقهی امام خمینی(ره) توانسته است گروه‌ها و جریان‌های فکری جعلی و بی‌‌ثبات مبتنی بر مادی‌گری اعم از چپ و راست را در خود هضم کند.

گذران تاریخ موجب شده است گروه‌هایی که در دوره‌ای از تاریخ انقلاب اتفاقات مهمی را رقم بزنند طی سال‌های اخیر تلاش گسترده‌ای را برای وارونه نمایی مناسبات تاریخی شکل داده‌ و البته ماهواره‌های فارسی‌زبان وابسته به کشورهای غربی بعنوان تغییردهندگان ذائقه تاریخی مردم نیز از هیچ تلاشی برای این امر کوتاهی نکرده‌اند.

نسل جوان که مخاطب بخش عمده‌ای از این تحریف‌های تاریخی می‌باشد نیازمند منابع و متون مناسبی است که از سوی نهادها و نیروهای انقلابی اصیل تهیه و منتشر می‌شود چراکه هنوز بخش زیادی از ناگفته‌های تاریخی را می‌توان در کنار پاسخگویی با هجمه‌های مبتنی بر تحریف تاریخ مطرح نمود.

اثر حاضر به بررسی سازمان مجاهدین خلق بعنوان یکی از جریان‌هایی که از درون نیروهای مذهبی با قدمت حدود نیم‌قرن در تاریخ ایران نقش‌آفرینی کرده است می‌پردازد.

سؤالاتی اساسی که موجب شده است چنین اثری به‌صورت خلاصه‌وار و شفاف به سیر تحولات سازمان منافقین، بپردازد را می‌توان به موارد زیر تقسیم کرد:

عقبه فکری منافقین در سیر تاریخی آن بر چه مبانی‌ای بوده است؟

تغییر ماهیت سازمان منافقین از مبارزه ایدئولوژیک به مزدوری صرف، برای سرویس‌های جاسوسی غرب چگونه نمایان می‌شود؟

سازمان منافقین در پازل پروژه خشونت و ترور استعمار، در کشورهای اسلامی چه جایگاهی دارد؟

قرار گرفتن پایگاه استراتژیک منافقین در عراق چگونه توجیه می‌شود؟

منافقین چگونه در سال‌های اخیر به جذب نیرو و تکمیل ساختاری نیروی انسانی خود می‌پرداختند؟

گفتنی است کتاب حاضر به پنج فصل تقسیم‌بندی شده است:

بخش اول حاصل مصاحبه با استاد گران‌قدر جناب آقای قاسم تبریزی، پژوهشگر تاریخ و رئیس بخش انقلاب اسلامی کتابخانه مجلس شورای اسلامی می‌باشد که سعی شده است مهم‌ترین مؤلفه‌های مربوط به سازمان نفاق در سیر تاریخی‌شان مطرح گردد.

بخش دوم حاصل مصاحبه با دکتر صفاءالدین تبرائیان، شرق‌شناس و نویسنده کتاب خوابگردها می‌باشد که زوایای پنهان ارتباط منافقین و رژیم بعث عراق را به‌وضوح تبیین می‌نمایند.

بخش سوم نیز مصاحبه با جداشده‌هایی از سازمان منافقین است که می‌توان اذعان کرد ازجمله آخرین نیروهایی هستند که جذب سازمان نفاق می‌شوند و پس از شناخت اولیه از این گروهک تروریستی مسیر زندگی خود را تغییر می‌دهند.

فصل چهارم به بیان خاطراتی می پردازد که در اثر تجربه مواجهه مستقیم با عناصر گروهک تروریستی منافقین حاصل شده است و ناگفته های از منش منافقین را در خود می گنجاند.

فصل پنجم منویات امام خمینی(ره) بعنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب را در خصوص سازمان نفاق مطرح می کند که ضمن وجود معیار و میزانی در شناخت منافقین،نگاه رهبری انقلاب اسلامی در خصوص جریان نفاق را تبیین می کند.

در پایان امید است مخاطبین کتاب بالأخص جوانان عزیز ایران اسلامی با شناخت صحیح از گروه‌هایی که در تاریخ معاصر ایران نقش‌آفرینی کرده‌اند برداشت صحیحی را کسب نموده و از افتادن به دام جریان‌هایی که هیچ بویی از انسانیت نبرده‌اند جلوگیری به عمل بیاید.

 

جهت تهیه کتاب کلیک کنید

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار