وی درباره کیفیت برپایی کارگاهها توضیح داد: در این کارگاهها علاوه بر تدریس اساتید، زمانی برای گفتوگو ، کیفی و غنی سازی محتوا در نظر گرفته شده است.
ناجی در ادامه افزود: درسنامههایی برای راهنمایی مربیان فلسفه کودکان در پژوهشگاه در دست انتشار و ویراستاری است که نویسندههای این درسنامهها براساس محتوای درسیشان در کلاسها تدریس خواهند کرد.
این عضو پژوهشگاه علوم انسانی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر در پژوهشگاه تلاش زیادی برای تهیه متون، ترجمه و تألیف برای مربیان انجام شده که نتیجهاش همین درسنامههایی است که دربارهاش صحبت کردیم، اظهار داشت: بخشی از این منابع را در کارگاهها تدریس میکنند و بخشی نیز باید توسط مربیان خوانده شود.
وی در ادامه یادآور شد: برخی اساتید به موازات پژوهشگاه علوم انسانی در حال برپایی کارگاههایی هستند که بیشتر جنبه نظری مهارتهای مربیان را مدنظر دارد پس از این کارگاهها، زمانی که مربی با مسئله خاصی روبه رو میشود توان حل آن را ندارد چرا که نظریات را به درستی آموزش ندیده است بنابراین معرفت خاصی که در پژوهشگاه به مربیان فلسفه برای کودکان آموزش داده میشود چشم آنها را باز میکند تا خودشان تشخیص دهند در یک مورد خاص چه رفتاری داشته باشند.
ناجی اظهار داشت: این کارگاهها با حفظ دو جنبه نظری و عملی پس از عید سعید فطر آغاز و تا پنجشنبه هفته آینده (اول مرداد) از ساعت 8 صبح تا 16 عصر در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میشود.