وی ادامه داد: اما یک انتقادی نسبت به این دیدارهای رئیس جمهور با اهالی فرهنگ دارم و آن این است که در این برنامهها نقش تشکلهای فرهنگی نادیده گرفته میشود. در این دیدار نیز دعوتی از انجمن قلم به عمل نیامد که جای گلهمندی است، فکر میکنم این شیوه خوبی نیست، اگرچه تنها مربوط به این دولت نیست، در دولت دهم هم مواردی پیش آمد که نقش تشکلها نادیده گرفته شد.
پرویز ادامه داد: با توجه به تأکیداتی که شخص رئیس جمهور در مقاطع مختلف و آخرین بار در افتتاحیه نمایشگاه کتاب داشته است و بهعنوان سیاست کلان دولت مطرح میشود که تلاش داریم امور را به بخش خصوصی واگذار کنیم، باید در عمل نیز در این برنامهها مشارکت بخش خصوصی در نظر گرفته شود. خوب است که تشکلها در این موارد نادیده گرفته نشوند. در دولت دهم یکی دو مورد مواردی پیش آمد که نه تنها انجمن قلم بلکه سایر تشکلهای نویسندگان هم دعوت نمیشدند و نادیده گرفته میشدند.
این نویسنده افزود: ظاهراً ما زمانی که میگوییم تشکلهای حوزه نشر، تنها تشکلهای ناشران را به رسمیت میشناسیم و تشکلهای مربوط به نویسندگان را به رسمیت نمیشناسیم و این خوب نیست. باید توجهی به این حوزهها نیز داشته باشیم. الآن دو تشکل فعال در حوزه نویسندگان وجود دارد، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و انجمن قلم ایران. قاعدتاً در موارد اینگونه که پای اهالی قلم به میان میآید، باید از حضور این تشکلها بهره گرفته شود.
وی افزود: بنابراین انتظار میرود، زمانی که بحث از مشارکت بخش خصوصی میکنیم، در برگزاری جلسه از این تشکلهای اهل قلم کمک بگیریم، هم در برنامهریزی ماجرا، هم در دعوت از میهمانان. زمانی است که ما بهصراحت و شفافیت اعلام میکنیم که اینگونه امور توسط دولت و نهادهای وابسته به دولت انجام خواهد شد که خوب طبعاً انتظاری هم نمیرود بخش خصوصی به بازی گرفته شود، اما زمانی که شعار واگذاری کار به نهادهای مدنی و تشکلهای غیردولتی و خصوصی را سر میدهیم، این انتظار ایجاد میشود.