خبرهای داغ:
سرلشکر صفوی:

حکومت‌هایی که از جنس قرآن باشند نجات دهنده‌اند

مسئول هیئت امناء خیریه امدادگران عاشورا گفت: عمل به قرآن چه به صورت فردی و یا به صورت گروهی و یا به صورت حکومت باشد، نجات دهنده بشریت است و حکومت هایی که از جنس قرآن باشند، نجات دهنده‌اند.
کد خبر: ۸۵۴۳۲۱۰
|
۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار سرلشکر یحیی صفوی مسئول هیئت امناء خیریه امدادگران عاشورا، در بیستمین مجمع بزرگ رزمندگان بهداری دفاع مقدس و خیریه امدادگران عاشورا با اشاره به پشت سر گذاشتن ماه پر خیر و برکت رمضان و آماده شدن برای یکسال بندگی و اطاعت خداوند، گفت: از خدا می‌خواهم این ماه را ماه غفران، رحمت، برکت و نجات و عاقبت بخیری برای همه شما عزیزان و بنده قرار دهد.

وی ادامه داد: عزیزان من هدف نهایی روزه آن است که انسانها به درجه تقوا برسند. پیچیده‌ترین موضوع در مکاتب فلسفی بحث انسان است و این پیچیدگی انسان از دو ناحیه است. یکی از این ناحیه که خداوند قدرت درک و شناخت و دریافت مختص به انسان ها را داده است و دیگری خواسته‌ها و میل‌های انسانی است.

وی افزود: هیچ مکتبی به اندازه اسلام آن هم مکتب نورانی شیعه راجع به انسان صحبت نکرده است. انسان موضوع اصلی، از ابتدا تا انتهای قرآن است. پیامبر بزرگ ما و ائمه اطهار(ع) هم دلشان می خواهد، انسان هایی که در مکتب اسلام و شیعه رشد می‌کنند  انسان های قرآنی و انسانهای مطلوب باشند. خداوند می خواهد که انسان، با معرفت و عمل به قرآن به سعادت دنیا و آخرت برسد، البته عمل به قرآن چه به صورت فردی و یا به صورت گروهی و یا به صورت حکومت، نجات دهنده بشریت است و حکومت‌هایی که از جنس قرآن باشند نجات دهنده اند.

صفوی گفت: برخی می گویند که نمی شود به انسانی که مد نظر قرآن است تبدیل شد. خداوند برای اینکه به انسان ها بگوید می‌شود این کار را کرد، چهارده نفر انسان نمونه را خلق کرد. این چهارده معصوم الگوی انسانهای قرآنی هستند.

وی افزود: اگر بخواهیم نجات پیدا کنیم یک دستمان بایستی در دامن قرآن و دست دیگرمان در دامان اهل بیت باشد، قرآن و اهل بیت راه نجات در دنیا و آخرت را به ما نشان می‌دهند.

مشاور عالی مقام معظم رهبری در پایان به تشریح  مختصات و برتری‌های انسان نسبت به سایر مخلوقات خداوند پرداخت و برخی از این مختصات را، شامل حقیقت جویی، گرایش به خیر و کسب فضایل، گرایش به جمال و زیبایی، گرایش به خلاقیت و نوآوری و ابداع و عشق و پرستش در انسان دانست.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار