خبرهای داغ:
میانجی‎گری آلمان برای رفع مشکلات موجود در روابط تهران و تل‌آویو!

اظهار نظر سگی گابریل!

طی ساعات گذشته، واکنش‌ها به اظهارات بی‌پایه و اساس وزیر اقتصاد آلمان درباره روابط ایران و رژیم صهیونیستی شدت یافته است.
کد خبر: ۸۵۴۳۳۹۳
|
۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
به گزارش خبرگزاری بسیج، در پی جمع‌بندی مذاکرات وین، دولت آلمان از سفر هیئت 100 نفره سیاسی-تجاری، به ریاست معاون صدر اعظم این کشور به ایران در آینده نزدیک خبر داد.

حساسیت و عجله دولت آلمان برای توسعه روابط سیاسی تجاری با تهران به حدی بود، که تنها پس از گذشت چند روز، هیئت مذکور، شب گذشته برای آغاز رایزنی های خود، وارد تهران شد.

در این میان اما، انتشار خبری، طی شب گذشته، و همزمان با ورود این هیئت به خاک کشورمان توجه رسانه های داخلی و خارجی را به شدت به خود جلب کرده است.

بنابراین خبر، که ابتدا در رسانه های آلمانی نیز منتشر شده است، "زیگمار گابریل"، وزیر اقتصاد آلمان و قائم‌مقام آنگلا مرکل (که ریاست هئیت آلمانی در تهران را برعهده دارد)، در مصاحبه ای که پیش از سفر خود به تهران با نشریه بیلد انجام داده، در اظهاراتی قابل تامل گفته است: به رسمیت شناختن اسرائیل، شرط داشتن روابط قوی میان آلمان و ایران است.

وی همچنین در این مصاحبه تاکید کرده است: من مکررا این موضوع را در جریان سفر خود به تهران شفاف سازی خواهم کرد!

میزان و شدت بی پایه و بی مبنا بودن این اظهارات، البته به حدی بود که در آغاز صرفا تعجب مخاطبان را در پی داشت، به طوریکه بخشی از مخاطبان اخبار، در سطح فضای مجازی، آن را ناشی از خطای احتمالی در ترجمه و یا نقل غیر صحیح اخبار می دانستند.

اما بنا بر اطلاعات موجود، گابریل، در اولین جلسه خود که شب گذشته با برخی از تجار ایرانی در تهران داشته است نیز، مجددا این اظهارات را تکرار کرده و گفته است: زیر سوال بردن حق موجودیت اسرائیل مسئله‌ای نیست که ما آلمانی‌ها بتوانیم آن را قبول کنیم.

به گزارش خبرگزاری رویترز گابریل همچنین در ادامه جلسه، طی اظهاراتی که نشان دهنده سطح درک و اطلاعات او از شرایط منطقه و سیاست های جمهوری اسلامی ایران است، مدعی شده: آلمان می‌تواند با میانجی‎گری مشکلات موجود در روابط تهران و تل‌آویو را مرتفع کند!

طی ساعات گذشته، و با انتشار گسترده تر این خبر، به مرور واکنش های جامعه ایران به این اظهارات بی معنی وزیر اقتصاد آلمان در حال افزایش است.

با توجه به موقعیت گابریل، به عنوان وزیر اقتصاد آلمان، او حتما به خوبی می‌داند که به هیچ عنوان در جایگاهی نیست که بخواهد برای سایست های راهبردی جمهوری اسلامی ایران تعیین تکلیف کند.

از سوی دیگر، در شرایطی که حتی ورزشکاران کشورمان حاضر به شرکت در میدانی که در آن، رژیم صهیونیستی به عنوان یک مرز جغرافیایی(!) به رسمیت شناخته شده باشد نیستند، مواضع سیاسی و راهبردی ایران به طریق اولی مشخص است و عدم درک این مسئله از سوی معاون صدر اعظم کشوری که خواهان توسعه گسترده روابط سیاسی تجاری با تهران است بسیار قابل تامل است.

رابطه با رژیم صهیونیستی یکی از خطوط قرمزی است که تمام آحاد جامعه ایرانی و گرایش های سیاسی این کشور بر آن متفق القولند.

قطعا بهترین دلیل بر این امر، تاکیدهای همیشگی رهبر معظم انقلاب بر نامشروع بودن این رژیم و دعوت همگان برای مبارزه با آن است.

شاید یکی از تاریخی ترین اظهارات مقام معظم رهبری در این زمینه، در آذر ماه سال گذشته بود که در واکنش به ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه مذاکرات و توافق احتمالی، ضامن امنیت رژیم صهیونسیتی خواهد بود فرمودند: این را بدانید که چه توافق هسته ای بشود و چه نشود، اسرائیل روز بروز ناامن تر خواهد شد.

اگر دولت آلمان، (با این فرض محال که اطلاع دقیقی از مواضع کشورمان در رابطه با رژیم صهیونیستی ندارد!) واقعا تقویت روابط دو کشور را متوقف بر اجرای چنین شرطی می داند، عقل حکم می کند که هر چه سریعتر مواضع خود را تغییر دهد.
منبع: میزان
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار