وی با اشاره به اینکه طرح یک فوریتی مذکور مطابق با ماده 113 برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران تدوین شده است، خاطرنشان کرد: براساس این ماده شهرداری موظف بود در سال اول برنامه لایحه مربوطه را ارائه کند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است و به همین خاطر طرح مذکور به پیشنهاد این جانب تهیه و با قید یک فوریت ارائه شد.
جدیدی با بیان اینکه بسیاری از شهروندان از اماکن شهرداری ورزشی ناراضی هستند و این موضوع را در جریان بازدیدها با ما در میان میگذارند اظهار کرد: ایجاد یک مرکز واحد برای نظارت در حوزه ورزش در شهرداری تهران ضروری است.
وی تأکید کرد که طرح مذکور به هیچ عنوان دخالت در امور اجرایی تلقی نمیشود و خواستار رأی اعضا به یک فوریت آن شد تا هرچه زودتر به موضوعی که با جان شهروندان در ارتباط است رسیدگی شود.
علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اولین مخالفی بود که در این رابطه اظهار نظر کرد. او با بیان اینکه لایحهای در این خصوص واصل شده و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در حال بررسی آن است، اظهار کرد: تمام نکات و دغدغههای اعضا در این لایحه لحاظ شده و به زودی به صحن خواهد آمد.
وی همچنین این موضوع را دخالت در امور اجرایی شهرداری دانست و خواستار خروج آن از دستور کار شد.
محسن پیرهادی ، مجتبی شاکری، احمدی حکیمیپور، اسماعیل دوستی از دیگر اعضایی بودند که به عنوان مخالف برای صحبت وقت گرفته بودند اما از آنجایی هیچ موافق دیگری وجود نداشت مخالفان نیز از اظهارنظر بازماندند و یک فوریت این طرح به رأی گذاشته شد.
در نهایت طرح مذکور با چند رأی انگشت شمار روبرو و رد شد. این موضوع البته خشم عباس جدیدی را برانگیخت و او با میکروفن خاموش ضمن گلایه از برخورد سلیقهای همکارانش با این طرح، برای آنها ابراز تأسف کرد.