به گزارش خبرگزاری بسیج،در یکصدو هفتادو یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران طرح اصلاحیه طرح تفصیلی و لغو مصوبه کمیسیون ماده پنج قانون تشکیل شورای معماری و شهرسازی بررسی شد.
در ادامه محمد سالاری درخصوص این طرح اظهار داشت: این موضوع به صورت یک طرح در شورای سوم زمانی ارایه شد که نظارت دقیقی بر روند ساخت و سازهای بلند مرتبه در پایتخت وجود نداشت و این طرح به دنبال آیین نامه و ضوابط در نزدیک ترین زمان ممکن بود اما در سال 92 وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی معماری و شهرسازی ایران به دلیل نگرانی هایی که در این خصوص وجود داشت ، موضوع انطباق طرح تفصیلی و جامع را در دستور کار قرار دادند. بدین ترتیب موضوعاتی همچون جمعیت پذیری ، تغییرات پهنه بندی ، بلندمرتبه سازی، تعیین خدمات عمومی از طریق اراضی ذخیره توسعه و نوسازی در شهر تهران، بافت های فرسوده شهری، سیما و منظر شهر و ساخت و سازهای منطقه 22 مورد توجه قرار گرفت.
سالاری در ادامه افزود: بدین ترتیب با ابطال مصوبه 8 بندی در شورای معماری که به موضوع زیرپهنه ها اشاره داشت، گام بزرگی جهت کنترل جمعیت پذیری شهر تهران و جلوگیری از به هم خوردن تناسبات کالبدی پایتخت و مهمتر از آن از بین رفتن باغات صورت گرفت که تمامی بندهای آن براساس کار کارشناسی بود .
وی خاطرنشان کرد : در ادامه براساس سند طرح جامع شهر تهران مبنی بر تعیین محدوده های مجاز بلندمرتبه سازی و ارایه آن به شورای عالی ، کلیه مجوز های بلندمرتبه سازی در سطح شهر تهران به صورت موردی از طریق اخذ مصوبه کمیسیون ماده 5 تغییر یافت و بدین ترتیب این موضوع که در طرح مورد توجه بود اعمال شد .
سالاری همچنین به موضوع فرایند انطباق طرح تفصیلی و جامع شهر تهران که ضوابط ساخت وساز بافت فرسوده شهری را مورد توجه قرار داده بود از دیگر نقاط شهر دانست که در قالب رای شورای عالی شهرسازی مبنی بر اینکه در هیچ حالتی تراکم تشویقی متعلق به یک ملک از یک طبقه تجاوز نکند، اعمال شد .
بدین ترتیب رییس کمیسیون شهرسازی و معماری با ارایه این مستندات درخواست رد این طرح را داشت که اعضای شورای شهر نیز به آن رای دادند.