در این جلسه نوروز کاویانی معاون اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و رئیس کارگروه علمی پژوهشی در سخنانی گفت: حضور همه فرهیختگان علمی و پژوهشی حاضر در جلسه ، اساتید دانشگاه ها ، فعالین حوزه صنعت و معدن و عزیزان بسیجی را ارج می نهیم و بابت پذیرفتن دعوت دبیر کارگروه علمی پژوهشی از همه دوستان سپاس گزاریم.
وی افزود: امیدوارم توافق مهم هسته ای در سال های آتی اثرات مثبت اقتصادی ، سیاسی و تجاری آن بروز و ظهور کند.
کاویانی تصریح کرد: یکی از مهمترین نتایج این توافق از بین رفتن طرح و پروژه ایران هراسی است که از سوی کشور های متخاصم مخصوصاً اسرایيل جنایتکار و برخی از کشور های حوزه خلیج فارس با سرمایه گذاری بسیار بالا پیگیری می شد.
رئیس کارگروه علمی پژوهشی مجمع بسیج شهرستان خاطرنشان کرد: با این توافق نقشه استکبار جهانی در پروژه تضعیف تفکر شیعی و دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی نقش بر آب شد زیرا با این توافق اثبات شد که تفکر شیعی یک تفکر توام با عقل و تدبیر و منطق است و تفکر شیعی از تفکر افراطی وهابیت منفک است و در مقابل تفکری است که داعش در حال ترویج آن است.
وی با اشاره به مصوبات کارگروه بیان کرد: کارگروه علمی پژوهشی مجمع بسیج شهرستان دو مصوبه داشته است که یکی تشکیل بانک اطلاعات نخبگان برای شناسایی و جمع آوری نخبگان و مؤثرین شاهرودی بوده و مصوبه دیگر تشکیل کار گروه ارتباط صنعت و دانشگاه در شهرستان است.
کاویانی عنوان کرد: تشکیل کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه که در اسفندماه مصوب شد تا کنون چهار جلسه با حضور اساتید و نخبگان علمی و فعالین صنعتی و مسئولین ادارات برگزار کرده است که هدف اصلی این کارگروه افزایش ارتباط بین حوزه های دانشگاهی و تحقیقاتی با حوزه های صنعتی و معدنی و کشاورزی است.
وی ادامه داد: موضوع این جلسه همان طور که در دستور جلسه خدمت اساتید گرامی ارائه شده است ارائه راهکار های عملی برای رفع مشکلات ارتباط صنعت و دانشگاه است که در جلسات قبلی آسیب شناسی شده است.
در این جلسه برزگری جانشین اداره گاز کلاته خیج نیز گفت: قرار دادن مکانی برای انجام کارهای تحقیقاتی و هماهنگی داخل شهرک صنعتی با همکاری شرکت شهرک ها می تواند برای هدف ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مفید باشد.
همچنین ارشادی مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز در سخنانی اظهار کرد: تا زمانی که در دانشجویان انگیزه کافی برای حضور در صنعت ایجاد نشود این طرح ها موفق نخواهد شد و ابتدا باید با مشوق های مناسب در دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید انگیزه و رغبت را ایجاد کرد سپس آنها را به سوی صنعت سوق داد.
وی افزود: امروزه دانشگاه ها دیگر مکانی برای علم نیست و تو لید علم به ثروت از اهداف تمام دانشگاه هاست و دانشگاه ها به سمت روش های تبدیل غلم به سرمایه حرکت میکنند، مدیران صنایع می توانند با انجام حمایت های لازم دانشگاه هارا به سمت همکاری با صنعت هدایت کنند.