به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از دیده بان، سیر مراحل مذاکرات هسته ای و ارتباط مستقیم ایران با کشورهای ۱+۵ بالاخص آمریکایی ها موجب شده است تا علاوه کشورهای مرتجع منطقه، جریان های معاند نظام هم دست به تحرکاتی بزنند که قابل تامل است.
این اقدامات از این حیث صورت می پذیرد که کشورهای غربی با محوریت آمریکا، بصورت مستقیم و با ابزار همه جانبه دیپلماتیک بدنبال ایجاد تحولات ساختاری و مواجهه ای به ظاهر منطقی در چارچوب های بین المللی و در عین حال بازخودگیری های عملی در راستای رسیدن به اهدافشان هستند.
این رویه به فروکش کردن نسبی جریان های سیاسی ای انجامیده است که بدنبال پیگیری اهداف آمریکا در ایران هستند.
اگر سلطنت طلبان را نیز در زمره گروه های ضعیف جریان معارض انقلاب در نظر بگیریم که ممکن است در این امواج دیپلماتیک میان ایران و آمریکا مقداری از نظرها محو بشوند، اظهار نظرات ایشان در شبکه های ماهواره ای شان می تواند به عمق احساس بی توجهی آمریکایی ها به ایشان پی برد.
طی روزهای اخیر در یکی ای برنامه های شبکه ماهواره ای سلطنت طلب عنوان می شود:
"نظام جمهوریاسلامی دارای چند بحران اصلی است، بحرانهای اصلی را ما به این شکل تقدیم حضورتان میکنیم، بحران اول بحران بنبست در پرونده اتمی است و ما این بحران را به دو بخش قبل از توافقنامه وین و بعد از توافقنامه وین تقسیم کردهایم. خیلی از کسانی که از این نظام ضربه و صدمه خوردهاند امروز به فکر هستند که چه بلایی باید سر این نظام بیاورند پرونده اتمی نظام میدانید که به همراه خودش تحریمهای اقتصادی را داشت نظامی که از نظر اقتصادی بسیار عقب مانده بیسواد و انحصارگرا است.هر جا که مردم از دار و دسته نظام ناراضی بودند میرفتند به سمت اصلاحطلبها و آنها مردم را در اختیار خودشان قرار میدادند و به هر حال کشور را بین خودشان تقسیم کرده و میخوردند. اما پرونده اتمی موضوع اختلاف عمیقی شده است چرا که سرمایهداری جهانی جمهوریاسلامی را به شکل موجودش دیگر دوست ندارد و در بین باندهای موجود در نظام باند اصلاحطلبها یا بهتر است بگویم از مثلث قدرت نوظهور خیلی خوشش میآید بنابراین بنا به توصیه و تجویز سرمایهداری جهانی جناح قدرت سنتی یعنی بازاریها باید صحنه قدرت را ترک کنند و اجازه دهند که قدرت و اقتصاد در اختیار مافیای جدید قرار بگیرد."
گفتنی است در حالی که مجری برنامه شبکه دیدگاه که عنوان می کند چند بحران ایران را قرار است ارائه دهد، تنها به مسئله هسته ای می پردازد و چنین اراجیفی را که تنها به درد پیرزن و پیرمردهای سلطنت طلب می خورد مطرح می نماید.
گرایش شدید سلطنت طلبان به ادبیات لمپنی و ارائه تحلیل های تلخ به مخاطبین حداقلی خود، نشان از آن دارد که قرار است همان بودجه اندکی که وزارت خارجه آمریکا و یا سازمان سیا برای سرگرمی ایشان در فضای اپوزوسیونی ایران نیز به زودی قطع خواهد شد.