خبرهای داغ:
فعال رسانه ای خراسان جنوبی:

حقوق پایین و نبود امنیت شغلی دغدغه خبرنگاران است/ مسئولین سالهاست وعده می دهند

کد خبر: ۸۵۵۱۸۸۹
|
۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲

محمود مقامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامی داشت یاد و خاطره شهید صارمی اظهارداشت: خبرنگاران دینی، انقلابی و متعهد به نظام اسلامی و ولایت آمادگي و ايستادگي خود را برای حضور جهادی در عرصه جنگ رسانه ای دشمن و استکبارهمیشه اعلام می کنند.

خبرنگاران متعهد انقلابی آماده جهاد با جنگ رسانه ای غرب هستند

وی با بیان اینکه مهمترین وظیفه خبرنگاران به عنوان نیروهای خط شکن عبور از سد امپراطوری رسانه‌ای غرب است، افزود: امروز خبرنگاران باید دستاوردهای نظام اسلامی را در حوزه‌های محرومیت زدایی، الگوی زندگی مسالمت‌آمیز قومیت‌های مذهبی و دینی، پیشرفتهای علمی و نظامی، دموکراسی و آزادی بیان و دفاع از مظلوم را در سطح دنیا مخابره کنند.

سطح پایین درآمدی خبرنگاران برای این قشر آزار دهنده شده است

این فعال رسانه ای استان با بیان اینکه 400 خبرنگار و فعال رسانه ای در استان فعالیت می کنند، گفت: سطح پایین درآمدی خبرنگاران برای این قشر آزار دهنده شده است و تقریبا حدود یک چهارم حقوق کارکنان معمولی دولت و یا یک سوم حقوق قانون کار است.

وی افزود: آیا مسئولین اطلاع دارند که خبرنگارانی که هر روز اخبار ریز و درشت ادارات و هفته‌های مناسبتی آنها را منعکس می کنند بالاترین حقوق آنها حدود 400 تا 450 هزار تومان است و از هیچ مزایا و سنوات برخوردار نیستند.

نبود امنیت شغلی از دغدغه‌های خبرنگاران است

وی با اشاره به اینکه اگر مسئولین ما این موضوع را می دانند باید کمی در وجدان آنها شک کرد، ادامه داد: امروز چه کسی باید از حال و احوال خبرنگاران مظلوم باخبر باشد؛ نبود امنیت شغلی از دغدغه‌های خبرنگاران است که مسئولان سالها وعده پیگیری آن را داده‌اند و باید برای این موضوع متولیان امر گزارش بدهند که چه اقدام شاخص و بارزی را انجام داده اند.

وی خطاب به مسئولین استانی متذکرشد: دولت از قشر کارمند و کارگر برای تامین مسائل رفاهی و تسهیلاتی حمایت می‌کند، آیا این درست است که بنا بر گفته خبرنگاران برای اینکه خبرنگار شامل بیمه شود باید یا 2 سال فعالیت داشته باشد و یا موارد غیر ضرور داشته باشد.

بیمه و حقوق حداقل قانون کار مطالبه به حق خبرنگاران است

این فعال رسانه ای استان یادآور شد: چطور وقتی نیروی در سازمانی قرار است به صورت پیمانی، قراردادی و پیمانکاری جذب شود، اولین چیزی که همزمان با حقوق او برقرار می شود بیمه و حقوق حداقل قانون کار است، اما چرا رسانه باید در این زمینه ها مستثنی باشند.

مقامی با اشاره به اینکه برای تامین امنیت شغلی حقوق حداقلی قانون کار برای خبرنگار فعال لحاظ شود، عنوان کرد: تشکیل صندوق رفاه در خانه مطبوعات به خاطر سطح کم درآمد خبرنگار، امکان اخذ تسهیلات وجود ندارد و ضامنی هم برای خبرنگاران نیست که با توجه به این امر ضرورت دارد اعتباری به عنوان سرمایه این صندوق اختصاص یابد تا برای برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی هزینه شود.

سعه صدر مسئولان استانی ما در درجه پایین قرار دارد

وی با انتقاد از پایین بودن سعه صدر مسئولان استان، گفت: این قبیل مشکلات و مصائب خبرنگاران چه در حوزه شهرستان‌ها از مقامات عالی رتبه و همچنین در مرکز استان بسیار در طول سال به چشم می‌خورد.

مقامی با بیان اینکه نیاز است خانه مطبوعات و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای پیشبرد اهداف عالی رسانه ای استان راهبرد و چشم اندازی تدوین کنند، گفت: در این چشم انداز باید جایگاه دانشکده خبر به طور دقیق مشخص شود که قرار است چه تعداد دانش آموخته در حوزه خبر و ارتباطات بر اساس نیاز استان به جامعه تزریق شود.

در 6 سال آینده چشم انداز مناسبی برای رسانه ها تدوین شود

وی ادامه داد: باید در این افق قید شود در سال 1400 یعنی حدود 6 سال آینده جایگاه خبرنگاران به لحاظ کمی و کیفی باید به چه سطحی برسد و خراسان جنوبی تا سال 1400 به چه تعدادی رسانه نیاز دارد و مجوزات لازم صادر شود.

مقامی یادآور شد: همچنین موضوع مسکن، مسائل رفاهی و توجه به خبرنگاران شهرستانی بایستی بر اساس یک برنامه ریزی دقیق و مدون مشخص شود تا در آینده مشکلات در حوزه‌های مطرح شده پیش نیاید.

این فعال رسانه ای استان با اشاره به ارتباط مستقیم خبرنگاران با مردم، افزود: انتظار است مسئولان از ظرفیت اشراف کامل خبرنگاران و قدرت تحلیل آنان و همچنین پتانسیل‌های که در حوزه پژوهش و تحقیق دارند بهرمند شوند چرا که امر موجب شکوفایی و خدمت بهتر به مردم استان خواهد شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار