خبرهای داغ:
از رادیو تا شبکه ماهواره ای بی بی سی

نطفه بی بی سی با تشکیلات جاسوسی بهائیت بسته شده است

«حسن موقر بالیوزی»بهایی، در اولین جمله‌ای که از رادیوی فارسی‌زبان در 8 دی‌ماه 1319 پخش شد، اظهار داشت: «بنگاه رادیویی انگلستان به تمام گوش دهندگان ایرانی و فارسی‌زبانان در هر جای جهان که باشند درود می‌گوید.»
کد خبر: ۸۵۵۲۷۶۲
|
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۰

به گزارش بسیج به نقل از دیده بان، هر قدرتی همواره به دنبال ارزان‌ترین راه برای ضربه به دشمنان خود است غرب بیش از یک قرن است که توانسته فرقه‌ای را بر بال‌وپر خود بپرورد تا بتواند از خروجی آن در جبهه‌های مختلف علیه مسلمانان و بخصوص شیعیان بهره ببرد.

کشورهای غربی تلاش گسترده‌ای در کنترل و جهت‌دهی افکار عمومی کشورهای اسلامی و به‌ویژه ایران صرف کرده‌اند تا منافع بلندمدت خود در منطقه را تأمین کنند و با ایجاد شبهه و تردید در دل نیروهای مقاوم عزم آن‌ها را تبدیل به دودلی و انفعال نمایند.

در این رهگذر شبکه‌های ماهواره‌ای به زبان کشورهای اسلامی توسط بنگاه‌هایی نظیر بی.بی.سی شکل گرفتند. بخش‌های جدید در این رسانه‌ها ناگزیر از به‌کارگیری نیروی انسانی هم‌زبان و آشنا به فرهنگ جامعه هدف بود.

شبکه‌های فارسی‌زبان به‌تدریج دریافتند بهترین روش استفاده از افرادی است که به شکلی ریشه‌ای با اصلی‌ترین ارزش‌های جامعه ایرانی اسلامی در تعارض هستند. استفاده از گروه‌های چپ یا سلطنت‌طلب‌ها به دلیل ادبیات تند و همچنین تابلو دار بودن از دستور کار جذب در این شبکه‌ها خارج شد. گزینه نهایی و بهترین گزینه بهاییت بود. افراد بهایی به آموزش کمی در خصوص نحوه ارائه پیام به مسلمانان نیاز داشتند چراکه از سنین کودکی در کلاس‌های دروس اخلاق و دوره‌های طرح روحی آموزش‌های لازم برای نحوه مکالمه و جذب مسلمانان به آن‌ها داده‌شده است.

این امر هزینه شبکه‌های ماهواره‌ای برای تربیت افرادی که بتوانند سیاست‌های اسلام و ایران هراسی را به شکلی نرم به‌پیش ببرند و تجربه کافی را در این زمینه کسب کنند بسیار کاهش داد.

حضور عناصر فرقه بهاییت در شبکه‌های ماهواره‌ای مسئله‌ای آشکار است اما بد نیست حضور دیرین عناصر بهایی را در چند شبکه ماهواره‌ای بررسی کنیم.

بخش فارسی شبکه بی.بی.سی

قابل‌توجه است که نطفه شبکه رادیویی بی.بی.سی فارسی با فرقه بهاییت بسته شد. «حسن موقر بالیوزی»بهایی در اولین جمله‌ای که از رادیوی فارسی‌زبان در 8 دی‌ماه 1319 پخش شد، اظهار داشت: «بنگاه رادیویی انگلستان به تمام گوش دهندگان ایرانی و فارسی‌زبانان در هر جای جهان که باشند درود می‌گوید.»

«حسن موقر بالیوزی» از وابستگان محفل بهایی لندن و از دست‌اندرکار کنفرانس بهاییان در 1342 لندن بود که طی آن 2000 نفر از عناصر بهایی ایران با هزینه دولت پهلوی به مراسم فرستاده شدند. موضوع مراسم که در 8 اردیبهشت 1342 برگزار شد معرفی اعضای نه‌نفره بیت‌العدل بود که بهاییان قصد داشتند پانزده هزار نفر را برای مراسم لندن گردهم آورند.

روزنامه دنیا از جمله نشریاتی بود که به پوشش این خبر پرداخت و در هفتم اردیبهشت 1342 در شماره 741 خود از سفر دو هزار زن و مرد بهایی از فرودگاه مهرآباد به لندن خبر داد و افشا کرد که دولت پهلوی به هر نفر، پانصد دلار به نرخ دولتی ارز پرداخت‌نموده است. [1]

حضرت امام، در واکنش به این اقدام از تسهیلات دولت پهلوی برای مسافرت دو هزار نفر یا بیشتر از فرقه ضاله، به همراه پرداخت ارز و تخفیف بلیت برای سمیناری که در لندن تشکیل می‌دهند و در مقابل، مشکلاتی که برای «حجاج بیت‌الله الحرام»، ایجاد می‌کنند، انتقاد کرده و آن را شاهدی بر سوءنیت دولت گرفتند. [2] حضرت امام در ادامه موضع‌گیری‌ها فرمودند: «دو هزار نفر را با کمال احترام، با دادن پانصد دلار ارز به هر یک (پانصد دلار از مال این ملت مُسلِم به بهایی داده‌اند)،... (و) به هر یک، هزار و دویست تومان تخفیف هواپیما (داده‌اند که این‌ها)، چه بکنند؟ بروند در جلسه‌ای که بر ضد اسلام در لندن تشکیل‌شده است، شرکت کنند.»[3]

«باقر معین»، «شاداب وجدی»، «لطفعلی خنجی»، «عنایت فانی»، «بهروز آفاق» یا همان «بهروز یوسف زاده» همه از عناصر بهایی در ادوار مختلف بخش بی‌بی‌سی فارسی بودند.

بخش فارسی صدای آمریکا نیز از این قاعده مستثنی نیست، بدنه اصلی کارمندان حال حاضر تلویزیون صدای آمریکا را همان افراد شاغل در تلویزیون «صدای دوست»، تلویزیون رسمی بهاییان تشکیل می‌دهند. «شیلا گنجی» ازجمله این افراد است. «اکبر ناظمی»، «بهروز عباسی»، «ارژنگ داودی»، «رامش راسخ»، «آوی داویدی»، «مهتاب فرید» و «ستاره درخشش» از جمله گردانندگان بهایی بخش فارسی صدای آمریکا هستند. در این میان ستاره درخشش که از هفدهم آذر ماه 1391 شمسی به عنوان دبیرکل بخش فارسی بی.بی.سی معرفی شده است نقش موثری در هدف‌گذاری شبکه صدای آمریکا ایفا می‌کند.

توجه به حضور گسترده عناصر بهایی، خود می‌تواند مویدی بر اهداف گردانندگان شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان خارج از کشور باشد.

[1] رجبی، محمدحسن، زندگینامهٔ سیاسی امام خمینی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تهران، 1378 ش، ص 256.

[2] حسینیان، روح‌الله، سه سال ستیز مرجعیت شیعه، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1382, ص 168.

[3] صحیفه امام خمینی، ج 1، ص 12.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار