به گزارش بسیج، حجتالاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی روز گذشته در دیدار با حمید علی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، شکاری قائم مقام بنیاد تهران، معاونین ستادی و روسای مناطق تهران بزرگ با تأکید بر همفکری در خدمترسانی به جامعه ایثارگری در سال همفکری و همزبانی، گفت: از آغاز فعالیت در بنیاد شهید و امور ایثارگران سعی کردیم تا با اولویتدهی به فعالیتها و برنامهریزی برای انجام آنها تا حد مقدور به نتیجه مناسبی برسیم. همچنان که با توکل به خدا در بحث پرداخت معوقات که یکی از اصلیترین دغدغههای بنیاد بود، موفق شدیم و توانستیم دیوار بیاعتمادی بین ایثارگران و بنیاد را از میان برداریم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با اشاره به اینکه معوقات ایثارگران تا پایان سال 90 پرداخت شده و با این اقدام، حدود 50 درصد از بار بنیاد کاسته شده است، افزود: یکی دیگر از مسائل مهمی که با وجود افزایش سن جانبازان و خانوادههای معظم شهدا در بنیاد نیازمند رسیدگی است و اولویت کاری ما نیز محسوب میشود، مسئله درمان است که با وجود انجام کار در این زمینه، باز هم رضایت کامل ما حاصل نشده است.
معاون رئیس جمهور گفت: راه اندازی صندوق سلامت برای تضمین پرداخت هزینههای درمان ایثارگران، فعال کردن بیمارستانها و اعزام گروههای پزشکی به سطح استانها برای ویزیت جامعه ایثارگری از جمله فعالیتهای انجام شده در زمینه درمان است که براساس گزارشهای مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران، رضایت 80 درصدی جامعه ایثارگری در رابطه با خدمات درمانی حاصل شده است.
وی با تأکید بر اینکه تحریم نمیتواند ملت ایران را از پای در آورد، گفت: تحریمهای دوران جنگ تحمیلی نیز نتوانست کمر ملت ایران را خم کند. ملت ایران اگر اراده کنند، خواستههای رهبر معظم انقلاب را محقق میکنند، همچنان که در دوران دفاع مقدس نیز توانستند خواستههای امام خمینی (ره) را به نتیجه برسانند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد به تأکیدات مقام معظم رهبری بر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اشاره کرد و افزود: امسال سال پر فراز و نشیبی است که باید با مدیریت صحیح و حوصله بیشتر با کمبودها دستوپنجه نرم کنیم، البته باید در نظر داشت که مدیریت و کار کردن در کمبودها ارزش دارد و هنر است. اخلاق خوب، وسیله جبران کمبودهای ما است. ما باید با اخلاق خوب با جامعه ایثارگری که به بنیاد مراجعه میکنند، برخورد کنیم که در این صورت 50 درصد کارها حل خواهد شد. مسئولان بنیاد باید سعه صدر، اخلاق خوب، پشتکار و ابتکار در کار داشته باشند تا بتوانند گره مشکلات موجود را بگشایند. خدمت به جامعه ایثارگری افتخاری است که نصیب کارکنان بنیاد شده است.
وی به برگزاری جلسات با وزیر مسکن و شهرسازی در خصوص رفع مشکلات مسکن ایثارگران اشاره کرد و افزود: رفع مشکلات اشتغال جامعه ایثارگری از دیگر مسائل مورد پیگیری در بنیاد است که در این زمینه با اجرای طرح تکاک و همفکری با سایر مسئولان گامهایی برداشته شده است و در سال گذشته نیز، برای 398 نفر از جامعه ایثارگری در داخل بنیاد شهید و امور ایثارگران کار تولید شده است.
حجتالاسلام و المسلمین شهیدی در ادامه به نبود تبعیض میان کارکنان، برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی برای جامعه ایثارگری، پیگیری امور مربوط به مدارس شاهد، صرفه جویی، اجرای طرح سپاس، داشتن اخلاق نیک، عدم دخالت در روند برگزاری انتخابات و سیاسی نکردن بنیاد بنا بر تأکیدات مقام معظم رهبری و رعایت و اجرای سلسله مراتب دستوری در بنیاد اشاره کرد و اظهار داشت: امروز وظیفه ما در دولت تدبیر و امید، حمایت از دولت است. رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرمودهاند که به روش امام (ره) از همه دولتهای روی کار حمایت میکنند. روسای بنیادها باید در این زمینه سعی کنند ساختمان های بنیاد را مناسب با شأن این جامعه مهیا کنند.
وی در پایان خطاب به مسئولان بنیاد تهران بزرگ، گفت: با وجود جمعیت زیاد ایثارگران در تهران، بار سنگینی بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ است، شما نیز بکوشید و تا جایی که میتوانید و از دستتان بر میآید به این جامعه معزز خدمت کنید.
مدیرکل بنیاد تهران بزرگ در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیتهای این بنیاد، گفت: این بنیاد 2 بیمارستان اعصاب و روان، چهار آسایشگاه جانبازان و چهار مرکز مشاوره دارد که به 22 هزار و 700 شهید، 51 هزار جانباز، 5 هزار و 600 آزاده و 17 هزار و 100 نفر از والدین معظم شهدا ارائه خدمت میکند. سه نفر از رؤسای مناطق بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در ادامه به ارائه گزارش و پیشنهادات خود در زمینه خدمت رسانی به جامعه معزز ایثارگران پرداختند.