خبرهای داغ:
مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی:

خودسازی مهمترین ثمره اردوهای جهادی است

مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه خودسازی، خدمت رسانی و مطالبه گری سه اصل در اردوهای جهادی دانشجویی است، گفت: خودسازی مهمترین ثمره اردوهای جهادی است.
کد خبر: ۸۵۵۳۳۱۰
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶

صادق ملایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی اظهار کرد: بحث اردوهای جهادی را در3 بازه نوروز، تابستان و تعطیلات بین دو ترم با توجه به شرایط دانشجویی و شرایط محیط دانشگاه برنامه ریزی کردیم.

وی عنوان کرد: طبق هدف گذاری که برای اردوهای جهادی داشتیم، از اول تابستان تا انتهای شهریور بالغ بر هزار نفر دانشجوی برادر و خواهر در قالب 55 گروه جهادی به مناطق محرم استان اعزام می شوند.

مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان با بیان اینکه اردوهای جهادی هشت عرصه برای فعالیت دارند افزود: دانشجویان با توجه به رشته تحصیلی خود در دانشگاه و به نسبت توانایی های خواهران و برادران در اینهسته ها فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: مهمترین کار گروه های جهادی در عرصه های فرهنگی، علمی، آموزشی، اقتصاد مقاومتی و عرصهسازندگی، عمرانی و کشاورزی، بهداشت و درمان و عرصه های اشتغال زاییاست.

وی خاطرنشان کرد: هشت گروه جهادی دانشجویان از دانشگاه های مرکز استان و شهرستانهای فردوس و طبس در بازه زمانی نوروز به مناطق محروم اعزام کردیم.

ملایی افزود: طبق برنامه ریزی که انجام گرفته بود؛ 14 گروه جهادی در ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط ماه مبارک رمضان به مناطق محروم اعزام شدند و مابقی گروه های جهادی که بالغ بر 40 گروه جهادی هستند از ابتدای ماه مبارک رمضان تا اواخر شهریور اعزام می شوند.

مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان بیان کرد: در اردوهای جهادی مبنای کار براساس کار جهادی است و با توجه به صحبت ها و تاکیدات امام خامنه ای(مدظله) به اردوهای جهادی، هدف نهایی برای این طرح تبیین شده است.

وی با بیان اینکه سه اصل در مبنای کار جهادی قرار دادیم ادامه داد: یک اصل خودسازی است یعنی یک دانشجو با توجه به تمام امکاناتی که در اختیار دارد؛ جدا می شود و به مناطق محروم می رود و از نزدیک محرومیت ها و نقص ها را لمس می کند و این باعث می شود بیشترشکرگزار نعماتی که در اختیار دارد؛ شود و این اصل جدایی ناپذیر اردوهای جهادی است.

ملایی گفت: اصل دوم بحث خدمت رسانی است که با توجه به تخصص و آشنایی هایی که دانشجویان نسبت به بقیه اقشار بسیج دارند و خدماتی متناسب با نیازمندی های مردم به آنان ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه اصل سوم در اردوهای جهادی مطالبه گری است اظهار کرد: دانشجوی ما بدون وابستگی و بدون نگرانی از دست دادن موقعیت خود در سازمانی، مشکلات و محرومیت ها را مکتوب و از مسئولین مطالبه می کنند. همان طور که امام خمینی فرمودند "دانشجویان ولی نعمتان مسئولین هستند".

این مقام مسئول در بسیج دانشجویی استان افزود: چون اردوهای جهادی یک حرکت خود جوش است و یک ظرفیت مشخصی داریم، اولویت ما مناطق محروم و کمتر برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط، کل استان ما دارای مناطق محروم است و همه روستا ها حتی روستاهای نزدیک به مرکز استان محرومیت هایی دارند اما بعضی از شهرستانهای ما مثل سربیشه، نهبندان، زیرکوه و درمیان محرومیت های بیشتری دارند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار