خبرهای داغ:
766 سیستانی راهی مراکز درمانی شدند؛

ماسک هایی که مرهم نمی شوند!

به رغم گذشت 4 روز از طوفان در منطقه سیستان 766 نفر از مردم سیستان راهی مراکز درمانی شدند.
کد خبر: ۸۵۵۴۴۴۸
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
به گزارش خبرگزاری بسیج، با گذشت چهار روز از توفان شدید شن در منطقه سیستان هیچ راه حل مناسبی برای نجات مردم این منطقه اندیشیده نشده است و تا کنون 766 نفر از مردم سیستان جهت درمان به بیمارستان ها و مراکز درمانی این منطقه مراجعه کرده اند.

علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل آخرین آمار بیماران ناشی از طوفان گرد و خاک اخیر سیستان را تا ساعت 8 صبح روز گذشته (سه شنبه) 766 نفر اعلام کرده و گفته بود که تا ساعت 8 صبح سه شنبه 415 نفر به اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی و 351 نفر نیز به مراکز بهداشتی روستایی مراجعه کردند.
وی خشک شدن تالاب هامون را عامل اصلی طوفان های اخیر دانست و افزود: تمام اورژانس ها و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زابل آماده ارایه خدمات درمانی به بیماران تنفسی هستند.

توزیع بیش از 98 هزار ماسک و 700 بسته غذایی در سیستان


بر اساس اعلام جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ۹۸ هزار و ۱۰۰ عدد ماسک از روز یکشنبه تا کنون بین مردم توفان زده شمال استان توزیع شده است.
بر اساس اعلام مدیریت بحران سیستان و بلوچستان ۱۵ تیم عملیاتی هلال احمر استان کار امدادرسانی به پنج شهرستان و بیش از ۵۰ روستای تحت تاثیر توفان شن در منطقه سیستان را بر عهده داشتند.
همچنین حسین درویشی سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به تداوم عملیات امدادرسانی به مردم در مناطق متاثر از طوفان، گفت: به همت امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر ۷۰۰ بسته غذایی در روستاها و مناطق تحت تاثیر توزیع شده است.


این روزها شرایط فاجعه آمیز منطقه سیستان تنها به دستاویز سیاسی بدل شده است که هیچ فردی درباره راهکار عملی لااقل کوتاه مدت برای مردم مستأصل این منطقه سخن نمی‌گوید و اگر هم کسی راهکاری می دهد یا با عدم پیگیری های ابتکار و یا مخالفت های استاندار روبرو می شود گویی ریزگرد های سیستان تنها دستاویز سیاسی بازی مسئولین شده تا رئیس 11 ساله سازمان محیط زیست بی‌توجه به شرایط بحرانی مردم، به جای یک راهکار عملیاتی با فرار به جلو باز تمام تقصیرها را گردن دولت قبل بیندازد که این موضع نشان می‌دهد که رییس محیط زیست کشور در طول دو سال گذشته هیچ طرح خاصی حداقل در مقطع کوتاه مدت برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیش‌بینی نکرده و انفعال حداکثری سازمان حفاظت محیط زیست سینه مردم جنوب شرق کشور را به درد آورده است.
بنا بر این گزارش، گذشته از اثرات مخرب ریزگردها بر محیط زیست و منابع طبیعی و بناهای تاریخی، تاثیر نامطلوبی که این پدیده بر سلامتی مردم سیستان داشته و این منطقه را رکوردار بیماری های ریوی در کشور کرده است، ضرورت داشتن عزمی جزم و نگاهی مسئولانه بیش از همیشه احساس می شود لذا امیدواریم بانوی سبز دولت تدبیر و امید از کارشناسی سیاسی مسائل محیط زیست خارج شده و پیش از اینکه دیر شود و نتوان کاری از پیش برد این پدیده رو به گسترش را مهار نماید.

منبع: عصر هامون

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار