نشست های کتابخوان باهدف توسعه رفتارمدنی وعادت دادن جامعه به مطالعه کتب مفید برگزارمیشود
بهروز صادقی درسیزدهمین نشست سراسری «کتابخوان» که با حضور اصحاب رسانه برگزارشد افق نشست کتابخوان را توسعه رفتار مدنی رشد یافته و رشد دهنده در سراسر کشور و عادت دادن جامعه به مطالعه کتب مفید عنوان کرد و بیان داشت: در این نشست ها نویسندگان، کتابداران، اصحاب رسانه و کتابخوانان حرفه ای به معرفی این کتب خواهند پرداخت.
وی درخصوص جزئیات این طرح گفت: یکی از برنامههای کمککننده در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و معرفی کتابهای خوب، جذاب و مفید، نشستهای «کتابخوان» است که بهصورت سراسری در کشور در حال برگزاری است.
وی افزود: تلاش شده است 600 اثر فاخر در 12 حوزه از جمله ادبیات، رمان، سبک زندگی، دین، روان شناسی، هنر، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، تغذیه و طب اسلامی در قالب 44 نشست کتابخوان به جامعه معرفی شود.
وی با اشاره به نحوه برگزاری نشستهای «کتابخوان» اظهار داشت: در این نشستها تعدادی از افرادی که در عرصههای مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و... فعالیت دارند، میتوانند کتابهایی را که تاکنون مطالعه کردهاند برای حضار معرفی نمایند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اصفهان ادامه داد: در هر یک از این نشستها تقریباً دوازده عنوان کتاب با موضوعات مختلف اعم از رمان، کودک، تاریخ، سیاسی و ... توسط شرکتکنندگان با حضار اشتراکگذاری میشود.
صادقی با اشاره به محاسن این طرح گفت: بسیاری از مردم زمان کافی جهت مطالعه کردن را ندارند و یا از جذابیت برخی از کتابها آگاه نیستند که این جلسات باعث میشود اطلاعاتی کلی در مورد کتابهای معرفی شده به دست بیاوردند و به مطالعه آن کتابها ترغیب شوند.
وی در مورد تعداد برگزاری نشستهای «کتابخوان» در استان اصفهان بیان داشت: تا انتهای سال تعداد 44 نشست را در استان اصفهان خواهیم داشت که از این تعداد 8 نشست بهصورت استانی بوده و در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی اصفهان اظهار کرد: امر به کتاب خوانی امر به خوبی ها و امری مقدس است.
وی همچنین پیرامون جدیدترین آمار حوزه کتابخانههای استان اصفهان گفت: در استان اصفهان تعداد 168 کتابخانهی نهادی، 112 کتابخانه مشارکتی و 4 کتابخانهی مستقل وجود دارد که 185 هزار نفر در این کتابخانهها عضو هستند.
صادقی با اشاره به تعداد کتابهای کتابخانههای استان اصفهان افزود: تعداد دو میلیون و نهصد هزار جلد کتاب نیز در این کتابخانهها موجود است.
وی با اشاره به جایگاه اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی، اضافه کرد: این شهر و استان می تواند نقطه شروعی برای گسترش این فرهنگ و آغاز نهضت کتابخوانی در جامعه شود.
انتهای پیام/63055/