خبرهای داغ:

اندیشکده بلفر: توافق هسته‌ای حمله نظامی به ایران را آسان‌تر کرده است

اندیشکده بلفر از قول یکی از کارشناسان صهیونیست و متخصص در طراحی حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای کشورها می‌نویسد: اگر ایران برای یک دهه به توافق هسته‌ای پایبند باشد و سپس به فکر بمب اتمی بیفتد، انجام حمله نظامی برای ممانعت از این مسأله نه تنها امکان پذیر بوده بلکه آسانتر از امروز می‌باشد. این توافق تعداد هدف‌ها در ایران را محدود می‌سازد و اجازه می‌دهد تا اطلاعات بیشتری درباره این اهداف داشته باشند.
کد خبر: ۸۵۵۵۶۴۸
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۹

به گزارش بسیج، مرکز بلفر می‌نویسد: در خصوص بحث‌ها درباره اینکه توافق هسته‌ای فعلی با ایران مسیر دستیابی این کشور به بمب اتمی را هموار می‌سازد یا دستیابی به یک هدف را آسانتر می‌کند، آمریکایی‌ها باید به حرف‌های مقامات رژیم صهیونیستی گوش دهند که بهتر از موضوعات خبر دارند.

توافق هسته‌ای با ایران گزینه نظامی را همچنان امکان پذیر می‌سازد

نتانیاهو در تلاش برای متقاعد کردن کنگره آمریکا به رد توافق هسته‌ای با ایران خیلی بر روی این ادعا تمرکز کرده است که این توافق مسیر دستیابی ایران به بمب اتمی را هموار می‌سازد زیرا ظرف یک دهه تمامی محدودیت‌های این کشور برداشته می‌شوند. در مقابل، یکی از چهره‌های سرشناس صهیونیستی یعنی آموس یالدین رئیس اسبق سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل و رئیس کنونی مرکز مطالعات امنیت ملی دانشگاه تل‌آویو به این مطلب اشاره می کند: زمانی که مهلت توافق هسته‌ای به پایان رسد، حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی دشوارتر نخواهد بود، بلکه آسانتر از امروز می‌باشد. نتانیاهو یک سیاستمدار است.

اندیشکده بلفر درباره این کارشناس صهیونیست نوشته است: یالدین یک حرفه‌ای است که بیش از هر کس دیگری در دنیا درباره نابودسازی زیرساخت‌های هسته‌ای دشمن اطلاعات دارد. یالدین به عنوان یک خلبان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در حمله به راکتور عراق در سال 1981 شرکت داشت و بر حملات هوایی این رژیم به راکتور هسته‌ای مخفی سوریه در سال 2007 نیز نظارت داشت. تا زمان استعفایش در سال 2010، وی مسئول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود.

توافق هسته‌ای با ایران گزینه نظامی را همچنان امکان پذیر می‌سازد // در حال ویرایشیالدین پس از تجزیه و تحلیل محدودیت‌های موجود در توافق هسته‌ای گزارشی را منتشر کرد که باید به دقت مورد مطالعه قرار گیرد. در اصل، وی استدلال می‌کند که اگر ایران برای یک دهه به توافق هسته‌ای پایبند باشد و سپس به فکر بمب اتمی بیفتد، انجام حمله نظامی برای ممانعت از این مسأله نه تنها امکان پذیر بوده بلکه آسانتر از امروز می‌باشد. این توافق تعداد هدف‌ها در ایران را محدود می‌سازد و به آمریکا و رژیم صهیونیستی اجازه می‌دهد تا اطلاعات بیشتری درباره این اهداف داشته باشند.

یالدین می‌گوید: حمله نظامی علیه برنامه هسته‌ای ایران در سال 2025 اصلاً به نسبت سال 2015 پیچیده‌تر یا دشوارتر نخواهد بود. برنامه ایران به نسبت آنچه امروز وجود دارد محدودتر خواهد بود، اطلاعات ما بیشتر خواهد بود و ایران به نسبت امروز از آسیب‌پذیری بیشتری برخوردار خواهد بود.

پنتاگون هم به نتیجه مشابه‌ای رسیده است. از اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در جلسه استماع در کمیته نیروهای مسلح سنای این کشور این سوال پرسیده شد که آیا حمله نظامی علیه ایران پس از توافق آسانتر خواهد شد یا دشوارتر؟ وی پاسخ داد که این مساله اندکی آسانتر می‌شود.

در حالی که بررسی‌های کنگره بر میزان محدودیت‌ها برای توانایی ایران برای دستیابی به بمب اتمی متمرکز شده است، ما باید به خاطر داشته باشیم که هیچ‌گونه محدودیتی برای حمله نظامی ما و هم‌پیمانان ما وجود ندارد.
منبع: مشرق
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار