به گزارش بسیج، احمد یوسفزاده، نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر»،با اشاره به اقدامات انجام شده درباره این کتاب گفت: جلد دوم و سوم این کتاب که به موضوع اسارتگاه نوجوانان میپردازد، منتشر خواهد شد. ضمن اینکه کتاب صوتی این اثر از سوی مرکز هنرهای نمایشی رادیو تولید شده و قرار است در اختیار انتشارات سوره مهر قرار گیرد تا در صورت امکان، این اثر در چاپهای بعد به همراه کتاب گویا منتشر شود.
وی به تولید فیلمنامه براساس خاطرات این اثر اشاره کرد و ادامه داد: هنوز پیشنهادی در این رابطه از سوی فعالان امر داده نشده، اما به نظرم میرسد که کتاب با وجود حوادثی که در آنجا نقل شده، قابلیت تبدیل به سریال تلویزیونی را داشته باشد.
یوسفزاده یادآور شد: همچنین مهدی جعفری که پیشتر مستندی براساس این کتاب تولید کرده و معرفی اولیه اسرای حاضر در کتاب بر همین مبنا انجام شده، اقدام به نگارش فیلمنامهای براساس خاطرات این اثر کرده است. هماکنون نگارش این کار به دلایلی متوقف شده اما تا آنجا که اطلاع دارم، نویسنده مترصد فرصتی است که این کار را ادامه دهد.
«آن بیست و سه نفر» نوشته احمد یوسفزاده با موضوع خاطرات نویسنده از سالهای حضورش در جنگ سال گذشته برای اولینبار از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد. این کتاب پس از تقریظ مقام معظم رهبری مورد استقبال مردم قرار گرفت؛ به طوری که در نمایشگاه امسال به عنوان اولین کتاب پرفروش این انتشارات معرفی شد.
یوسفزاده در این کتاب ابتدا به نقل خاطراتی از خود و چگونگی حضورش در جبهه و خاطراتی که با برادرانش در مناطق عملیاتی دارد، میپردازد، اما بخش قابل تأمل و اصلی کتاب از زمانی آغاز میشود که او به همراه 22 نوجوان دیگر به اسارت نیروهای رژیم بعث درمیآید. در این بخش از کتاب که نقطه ثقل اثر نیز محسوب میشود، خاطرات مختلفی از چگونگی حضور این اسرای نوجوان در اسارتگاهها، نحوه برخورد بعثیها با آنها و برنامهریزی عراق برای سوء استفاده رسانهای از این رزمندگان نقل میشود. یکی از خواندنیترین خاطرات کتاب به بخش دیدار این نوجوانان با صدام و بیان احساس آنها در آن هنگام اختصاص دارد.