مجید مجیدی: اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی باید چهره رحمانی اسلام را به جهانیان نشان دهد
به گزارش بسیج، در مراسم اختتامیه هشتمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی بعد از پخش صحنههایی از فیلم «محمد» در سالن همایشها، مجید مجیدی کارگردان این فیلم که قرار بود از وی در این مراسم تجلیلی به عمل آید گفت: مادرم همواره برایمان استخاره میگرفت و میگفت ان شاء الله عاقبت به خیر شوید و این جمله را پس از سالیان دراز و درست زمانیکه توفیق ساخت فیلم پیامبر اکرم(ص) را پیدا کردم متوجه شدم و دانستم که چقدر خوب است انسان عاقبت به خیر شود.
وی در ادامه این مراسم افزود: چه چیزی میتواند بهتر از عَلم داری معرفی شخصیت عظیم الشأن پیامبر اسلام(ص) باشد و در جواب باید گفت هیچ چیز. ما با وجود همه مشقتها و سختیهایی که برای ساخت فیلم محمد به همراه داشتم هیچگاه احساس خستگی نکردیم.
مجیدی درباره برگزاری این اتحادیه افزود: اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی در حقیقت موظف است که در این مسیر متعالی گام بردارد و چهره رحمانی اسلام را به جهانیان نشان دهد.
کارگردان فیلم «محمد» ادامه داد: هشت سال پیش یکی از جشنواره های سینمایی کشور دانمارک قصد داشت بزرگداشتی برای ما برگزار کند و من به این دلیل که همان زمان کاریکاتورهایی علیه حضرت محمد(ص) در این کشور منتشر شده بود نامهای به رئیس جشنواره نوشته و گفتم من یک هنرمند مسلمان هستم و نمیتوانم این پارادوکس را حل کنم که در کشوری حضور یابم که به مقدس ترین عنصر وجودی دین اسلام توهین میکند.
مجیدی ضمن اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب مروج و مبلغ جریان عظیم معرفی چهره رحمانی پیامبر اکرم(ص) هستند بیان کرد: امروزه جهان اسلام در حق پیامبر عظیم الشأن ما کم لطفی کرده و اگر امروز شاهد هتاکی جهان غرب نسبت به ایشان هستیم، مقصر آن کشورهایی اسلامی هستند که با دلارهای نفتی خود، نگاه خشونت آمیز که حاصل از پروژه اسلام هراسی است را دنبال میکنند.
این کارگردان گفت: با این حال امروز در سوریه، عراق و افغانستان، تصویری دروغین از اسلام که هیچ نسبتی با دین ندارد معرفی می شود، در صورتیکه ما همواره معتقدیم که ثروت مسلمانان باید در راستای تبلیغ اسلام ناب هزینه شود.
وی در ادامه افزود: در هر حال ما و گروهمان تلاش کردیم تا قطرهای از دریای رحمت پیامبر اسلام(ص) را در قالب فیلم محمد(ص) به نمایش بگذاریم و امیدواریم این فیلم گامی در راستای معرفی فرهنگ صحیح اسلامی باشد.
مجیدی ادامه داد: فیلم محمد(ص) در مراسم افتتاحیه جشنواره مونترال کانادا به نمایش در میآید و همزمان در سالروز میلاد امام رضا(ع) اکران آن در ایران شروع میشود.
مجیدی ضمن اشاره به لوکیشن اصلی این فیلم نیز گفت: ما برای ساخت این فیلم شهرک سینمایی محمد(ص) را ساختیم. در این لوکیشن شهر مکه 1400 سال پیش به طور کامل ساخته شده و تخمین زدیم که حداقل 30 سال باقی خواهد ماند، از همینجا از همه فیلمسازانی که به دنبال حقیقت هستند میخواهم از این شهرک سینمایی استفاده کنند و آثار فاخری را در ارتباط با اسلام تولید کنند، زیرا نباید همواره نسبت به تحرکات بیگانگان واکنش نشان دهیم بلکه لازم است خودمان تلاش کنیم و حقیقت ناب اسلام را به تصویر بکشیم.
وی با اشاره به شایعاتی مبنی بر اینکه شیعیان با فیلم محمد(ص) سعی دارند دیدگاه خودشان از اسلام را ارائه دهند بیان کرد: برای نگارش فیلمنامه این اثر از منابع مهم اهل سنت هم استفاده کردهام و با علمای سنی مذهب هم دیدارهایی داشتهام که اخیرا یکی از علمای مشهور ترکیه فیلم را دیده و گفته است فیلم «محمد(ص)» میتواند چراغ راهی برای دنیای اسلام باشد و خلأ معرفتی نوجوانان و جوانان مسلمان را در این زمینه پر کند و راه درست را به آنها نشان دهد.
مجیدی با بیان اینکه خودمان نخواستیم چهره پیامبر اسلام (ص) را نشان دهیم گفت: شایعاتی که در الازهر و دیگر مراکز اسلامی مبنی بر نمایش چهره پیامبر(ص) شنیده میشود حقیقت ندارد و ما به هیچ وجه به خود اجازه ندادیم که چهره ایشان را در این فیلم که متعلق به خودشان هست، نشان دهیم و با احساسات پاک مسلمانان بازی کنیم.
کارگردان فیلم سینمایی محمد(ص) افزود: افراد بسیاری تلاش کردند تا این فیلم در سطح جهانی معرفی شود، اما معتقدم این فیلم دارای صاحبی است و ما رسالت خود را در این زمینه انجام دادیم.در این فیلم سکانسی وجود دارد که عبدالمطلب از ابرهه میخواهد شترانش را به او پس دهد و در پاسخ به سوال ابرهه که چرا نجات کعبه را نخواستی میگوید کعبه دارای صاحبی است که از آن دفاع خواهد کرد.
مجیدی در پایان گفت: در هر حال و با وجود اینکه بسیاری به دنبال خاموش کردن این چراغ فرهنگی هستند،ما ایمان داریم که نور الهی هیچگاه خاموش نمیشود و فیلم محمد(ص) در سطح جهان خواهد درخشید.
انتهای پیام/